Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sydney Australia

Citeste mai mult

Prezentare Sydney Australia

Sydney este un oras ce iubeste viata de noapte si acest aspect nu trebuie ratat, fie ca incercati barurile si cluburile de pe strada Oxford Street, sau va prinde dimineata in berariile traditionale din cartierele Kings Cross si The Rock. Dupa lasarea intunericului luminatia arhitectonica insufleteste orasul, in special in Circular Key si Sydney Opera House, unde va puteti delecta cu spectacole de balet si concerte de muzica clasica. Sydney, situat in sud-estul Australiei, este cel mai mare si mai vechi oras al tarii, dar si un important centru economic, cultural si administrativ. In Sydney verile sunt fierbinti iar iernile moderate, temperaturile variind de la 13 la 22 grade Celsius, cu un nivel de precipitatii anuale de 1.195 mm.

Orasul impreuna cu suburbiile sale acopera circa 12.400 kmp, de la Hawkesbury River in partea de nord la terenurile intinse din sud si de la Blue Mountains in vest la Oceanul Pacific in est.
In districtul central de afaceri al Sydney-ului, cladirile publice coloniale si casele cochete cu terase stau alaturi de modernele zgarie-nori precum Sydney Tower, care atinge o inaltime de 305 m. De altfel centrul este Sydney Harbour Bridge, pod care pentru multi ani a constituit simbolul orasului, finalizat in anul 1932, acesta face legatura intre nordul orasului si sudul si estul suburbiilor si a fost la acea data cel mai mare pod format dintr-un arc de cerc, din lume.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie