Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Djurönäset Conference


Descriere

Este alojamiento está a 3 minutos a pie de la playa. Este hotel está situado en la isla de Djurö del archipiélago de Estocolmo y ofrece un spa y acceso gratuito a la piscina cubierta, a la sauna y al gimnasio. Alberga un restaurante, una terraza y habitaciones decoradas de forma individual. Las habitaciones del Djurönäset Hotell & Konferens gozan de vistas a la naturaleza de los alrededores. Todas incluyen escritorio y baño con ducha y secador de pelo. El establecimiento proporciona uso gratuito de bicicletas y conexión gratuita a internet por cable. En verano, el personal del Djurönäset Hotell le ayudará a organizar el alquiler de canoas y kayaks, así como excursiones de vela y paseos históricos por la costa. A menos de 5 minutos a pie está el puerto deportivo de Djurönäset y la playa, que cuenta con un muelle. El club de golf de Fågelbro se encuentra a 9 km y el centro de Estocolmo se halla a 45 minutos en coche del hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.