Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Archipelago Old Town


Descriere

SITUACIÓN: En Archipelago Hostel Old Town gozarás de una ubicación céntrica en Estocolmo, a pocos pasos de Stortorget y Museo Nobel. Este albergue se encuentra cerca de Palacio de Estocolmo y de Iglesia de Riddarholmen. HABITACIÓN: Te sentirás como en tu propia casa en una de las 16 con decoraciones diferentes habitaciones. Mantén el contacto con los tuyos gracias a la conexión a Internet wifi gratis. El cuarto de baño está provisto de ducha y secador de pelo. Las comodidades incluyen cortinas opacas, además de un servicio de limpieza disponible de forma limitada.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Shared WC
Shared bathroom
Gay-friendly
Towels/bedsheets available for a supplement
Views of the city
Heating
Free WiFi connection
Family rooms
Wooden/parquet floor
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Luggage storage
Parking
Non-smoking rooms
Internet access
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.