Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul urban oferă condiții ideale pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află lângă o stradă principală, la cam 1.3 km de obiectivele turistice, până în centrul Sofiei este 1 km. În 10 km se poate ajunge la un domeniu schiabil alpin cu o rețea de pârtii de schi de fond. Cel mai apropiat aeroport este Sofia (SOF), distanța este de aproximativ 9 km.

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.

Cele 38 de camere, cele 3 suite, cele 21 de camere single și cele 13 camere duble sunt împărțite pe 6 nivele, la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms
Beach
Airport
City centre
station

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.