Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Singapore 4 nopti& Bali 6 nopti, sejur combo Revelion

   Singapore, Singapore


Descriere

4 nopti cazare Singapore hotel Furama River Front 4*, mic dejun

6 nopti cazare Bali hotel Mercure Bali Nusa Dua 4*, demipensiune


Ziua 1 – 29 decembrie: Bucuresti – Doha – Singapore
Intalnire la ora 10:00 cu reprezentantul agentiei pentru imbarcarea pe cursa companiei Qatar Airways cu destinatia Singapore.
Ziua 2 – 30 decembrie
: Singapore

Ajungem in Singapore in data de 30 decembrie, la ora locala 08:45. Transfer si cazare la hotelul Furama Riverfront 4*. Timp liber.

Ziua 3 – 31 decembrie: Singapore – tur de oras

Dupa intalnirea cu insotitorul de grup vom efectua un tur de oras de jumatate de zi. In explorarea orasului Singapore vom porni din Districtul Civic, bifand Pedang-ul, Clubul de Cricket din Singapore, cladirea istorica a Parlamentului, si Galeria Nationala. Galeria este formata din 2 monumente nationale – cladirea Curtii Supreme si Zidul Orasului. Urmatoarea oprire este in Parcul Merlion de unde se pot face fotografii cu celebrul hotel Marina Bay Sand in fundal, dar si cu celebra statuie reprezentand un animal mitologic o parte leu, o parte peste; unul dintre simbolurile orasului. In turul orasului vom vizita templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budisto-taoiste. Urmatorul obiectiv de vizitat va fi Gradina Botanica, supranumita „cea mai mare jungla urbana din Asia”, unde vom face o plimbare in Gradina Nationala de Orhidee (accesul este inclus in tur), unde se regasesc 60.000 de plante. Urmatoarea oprire este in districtul „Little India” de unde puteti cumpara o varietate de fructe exotice, mirodenii, iasomie si ghirlande de orhidee. Retur la hotel in jur de ora 13:00. Seara se va organiza o petrecere de Anul Nou in restaurantul hotelului.

Ziua 4 – 1 ianuarie - Bun venit 2017!
Pentru prima zi a Noului An va propunem o excursie intr-unul dintre cele mai vizitate locuri din lume „Gardens by the Bay” unde putem admira peste 500.000 de plante si 2.200 de specii din toate colturile lumii: Australia, Africa de Sud, America de Sud dar si din zona Mediteranei. Tot aici vom vedea gradinile verticale si Cloud Forest – cea mai mare cascada de interior, din lume. Tariful pentru un grup minim de 15 persoane este de 35 euro/pers si include transferul de la hotel si retur cat si un insotitor vorbitor de limba engleza.

Ziua 5 – 2 ianuarie – Singapore. Pentru ultima zi de sedere in Singapore ati putea opta pentru o vizita dar si cateva frute si legume din celebra „Piata Uda”. Aceasta se numeste asa pentru ca vanzatorii folosesc multa apa pentru a improspata marfa, iar podeaua este mai mereu uda. Cele mai multe piete se deschid la 4 de dimineata si se inchid la pranz, deci pentru a profita de prospetimea produselor, este de recomandat sa pornim de dimineata in explorare.

Ziua 6 – 3 ianuarie: Bali
Dupa micul dejun, vom efectua transferul catre aeroport pentru zborul catre Bali. Transfer catre hotelul Mercure Bali Nusa Dua 4* (Shuttle bus catre plaja Nusa Dua zilnic – aflata la aprox. 10-15 minute distanta fata de hotel). Efectuarea formalitatilor de check-in. Cazare timp de 6 nopti in regim demipensiune.

Ziua 7 – 4 ianuarie: Bali
Timp liber pentru plaja sau o excursie optionala. Excursia optionala pe care o propunem pentru aceasta zi este „Vechiul Ubud si terasele de orez”. Aceasta interesanta excursie de jumatate de zi porneste in Goa Gajah in Bedulu langa Ubud. Adesea numita drept Pestera Elefantului, este un vechi sanctuar al calugarilor budisti. Continuam cu mic stabiliment Pejeng, localizat in valea raului Petauan. Urmeaza o vizita la Muzeul Arheologic Purbakala, apoi la un mic monument de cult Pura Arjuna Metapa, care se afla chiar in mijlocul unei terase de orez. Urmatoarea oprire este la minunata orezarie de langa Tegalalang unde puteti lua pranzul (neinclus in pret), apoi la piata locala Pasar Seni de unde puteti cumpara: textile, piele, statuete si bijuterii locale. Retur la hotel catre seara. Cost aprox 35 euro pentru grupuri de minim 15 persoane.

Ziua 8 – 5 ianuarie: Bali
Timp liber sau excursie optionala. Pentru aceasta zi va propunem „safari elephant ride”. Parcul de Elefanti se gaseste in zona Ubud, pe 2 hectare de gradina inconjurata de gradini tropicale si o padure densa. Aici va puteti relaxa intr-o plimbare cu aceste minunate animale. Excursia include pranzul la un restaurant din apropiere. Cost aproximativ 65 euro/pers pentru minim 2 participanti.

Ziua 96 ianuarie: Bali
Timp liber.
Ziua 107 ianuarie: Bali
Timp liber.

Ziua 118 ianuarie: Bali
Timp liber. In acesta ultima zi propunem o vizita in districtul Bedugul Reg renumit pentru frumusetea sa, dar si pentru cele 3 lacuri: Bratan, Buyan si Tamblingan. Primul pe lista este templul Ulun Danu. Acest important templu pe apa este asezat pe lacul Bratan. Daca nivelul apei este mai mare (in mod normal doar in sezonul ploios) ne da iluzia unui templu plutitor. Plimbarea continua pe langa lacurile Buyan si Tamblingan (daca vremea permite) si apoi intr-o padure din apropiere plina cu arbori de nucsoara si macaci. Apoi, urmeaza celebrul complex Tanak Lot, foarte prezent in mitologia balineza si despre care se spune ca ar contine apa sfanta. Balinezii sositi aici beau aceasta apa si se spala cu ea pentru a se curata de spirite rele. (tariful aproximativ este de 40 euro de persoana/grup minim 15 pax)

Ziua 12 – 9 ianuarie: Bali
Vom efectuta formalitatile de check-out in jur de ora 12:00. Pana la ora transferului, putem pastra bagajele in camera de bagaje a hotelului si ne putem bucura in continuare de timpul ramas. In jur de ora 20:30 se face transferul catre aeroport pentru cursa de retur programata la ora 00:45 in data de 10 ianuarie. Sosirea la Bucuresti se va face la ora 10:45, dupa o escala de aproximativ o ora in Doha.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.