Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pan Pacific Singapore


Descriere

Web: www.panpacific.com

Hotelul Pan Pacific Singapore, de 5 stele, oferă acces direct la centrul comercial Marina Square Mall și Centrul de Convenții Suntec. Este situat la intrarea în cartierul financiar şi de afaceri din Singapore și oferă o piscină în aer liber, 6 opţiuni de luat masa și acces Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.

Camerele spațioase de la Singapore Pan Pacific au ferestre pe toată lungimea peretelui exterior și vedere panoramică la oraș. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou şi baie cu finisaje de marmură.

Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness sau pe cele 2 terenuri de tenis. Centrul spa St. Gregory oferă servicii de masaj și terapii. De asemenea, hotelul oferă servicii de închirieri auto și un birou de turism.

Pacific Marketplace este un magazin şi o cafenea gourmet, care servește cafea, cornuri și produse de patiserie, precum și o selecție largă de prăjituri, bomboane de ciocolată, sandvişuri și salate.
Oaspeţii au la dispoziţie şi alte opțiuni de luat masa, precum restaurantul japonez Keyaki, restaurantul cantonez Hai Tien Lo şi restaurantul indian Rang Mahal. Băuturi și gustări sunt servite la Atrium.

Hotelul Pan Pacific Singapore este situat la 5 minute de mers pe jos de stația MRT Promenade. Aeroportul Internațional Changi se află la 20 de minute cu maşina de hotel.

Marina Bay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de excursii în oraș, străzi curate și vizitare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.