Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina Mandarin Singapore


Descriere

Web: www.mandarinoriental.com/singapore

Oferind tot ce este mai bun din ospitalitatea specifică din Singapore, Marina Mandarin pune la dispoziție camere elegante cu vedere extraordinară la orizontul orașului Singapore, o serie de opțiuni de luat masa și piscină cu apă minerală.

Marina Mandarin Singapore se află la o plimbare de 10 minute de Gara MRT City Hall. La mai puțin de 1 km de hotel se găsesc atracții locale, precum Esplanade, Singapore Flyer și Centrul de Convenții Suntec City.

Camerele de la Marina Mandarin au iluminat cald și ferestre din podea până în tavan cu vedere panoramică la Marina Bay și la orizontul orașului. Fiecare cameră este decorată elegant, având TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

Oaspeții se pot antrena în centrul de fitness bine echipat, disponibil nonstop.

Restaurantul AquaMarine, certificat halal, oferă un bufet cu fructe de mare proaspete și specialități internaționale. Restaurantul Peach Blossoms servește DimSum și preparate din bucătăria cantoneză. Ceaiul poate fi savurat la Atrium Lounge & Senses Patisserie.

Marina Bay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de excursii în oraș, străzi curate și vizitare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.