Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Furama Riverfront Singapore& Ramayana Bali


Descriere

3 nopti în Singapore mic dejun, 6 nopti în Bali mic dejun

Una dintre cele mai populare şi surprinzătoare destinaţii din Asia de sud-est, Singapore este un loc cosmopolit în care vechiul şi noul se împletesc armonios, în care natura şi zgârie norii creează un peisaj inedit. Cunoscut drept unul dintre cele mai verzi oraşe din lume, este preferat de turiştii din lumea întreagă datorită curăţeniei, legilor stricte şi a siguranţei.

Furama RiverFront este situat între cartierul plin de culoare Chinatown și Orchard Road, la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Changi. Proprietatea are 2 opțiuni de luat masa și o piscină în aer liber. Oaspeții care optează pentru un tarif cu micul dejun beneficiază de un bufet internațional cu preparate din bucătăria chinezească și americană. RiverFront Furama se află pe malul râului Singapore, la 10 minute de mers cu mașina de Clarke Quay și Orchard Road. Acesta oferă un serviciu de transfer gratuit la Clarke Quay și la Orchard Road. Fiecare cameră amenajată elegant are TV prin cablu și aparat de cafea/ceai. Room service este disponibil nonstop. Băile private au articole de toaletă gratuite, periuță și pastă de dinți. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o sală de sport bine dotată. Sunt disponibile servicii de spălătorie și de curățătorie chimică. Personalul prietenos vorbește fluent mai multe limbi, printre care engleza și chineza. Restaurantul Indonezian Kintamani serveşte preparate indoneziene autentice preparate conform preceptelor musulmane. Oaspeții care doresc mâncăruri internaționale pot merge la The Square@Furama. Waterfall Lounge oferă băuturi și divertisment live.



Bali este o poveste despre ceremonia întâmpinării oaspeţilor cu flori, despre arhitectura hindusă, sculptura în piatră şi lemn, despre scenetele acompaniate de gamelan, despre spiritualitate profundă şi multă frumuseţe naturală. Dar Bali nu este doar o poveste despre mare şi plajă, este acel loc în care „te regăseşti”, aşa cum relata autoarea romanului „Eat, Pray, Love” Elizabeth Gilbert.

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Complexul Ramayana oferă un refugiu tropical la doar câţiva paşi de nisipurile albe ale plajei din Kuta. Include 2 piscine în aer liber, un centru comercial şi o grădină cu orhidee. De asemenea, proprietatea asigură acces gratuit la WiFi în zonele publice.

Aflat vizavi de cel mai mare centru comercial din Kuta, complexul Ramayana este la 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai. Parcul acvatic Waterbom se află la câteva minute de mers cu maşina.

Oaspeţii pot urma cursuri de dans balinez, de gastronomie locală sau de preparare a cocktailurilor, la un cost suplimentar. De asemenea, sunt disponibile excursii cu ghid la temple şi tratamente spa. Complexul Ramayana asigură un serviciu de închiriere auto şi biciclete, precum şi un serviciu de concierge.

Camerele au decor balinez modern şi sunt prevăzute cu TV prin cablu. Dotările includ un seif, un minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Băile private au cadă şi duş.

Restaurantul Gabah serveşte preparate locale şi internaţionale, iar Flapjaks oferă clătite şi îngheţată italienească. Opţiunile de luat masa includ restaurantul japonez Bluefin, Seafood House şi cafeneaua Stadium.

website: www.ramayanahotel.com/en/

Ziua 1 – 29 decembrie: Bucuresti – Doha – Singapore
Întâlnire la ora 10:00 cu reprezentantul agenţiei pentru îmbarcarea pe cursa companiei Qatar Airways cu destinaţia Singapore.
Ziua 2 – 30 decembrie
: Singapore – tur de oraş

Ajungem în Singapore în data de 30 decembrie, la ora locală 09:15. Până la efectuarea check-in-ului la ora 14:00; vom merge într-un un tur de oraş. În explorarea oraşului Singapore vom porni din Districtul Civic, bifand Pedang-ul, Clubul de Cricket din Singapore, clădirea istorică a Parlamentului, şi Galeria Naţională. Galeria este formată din 2 monumente naţionale – clădirea Curţii Supreme şi Zidul Oraşului. Următoarea oprire este în Parcul Merlion de unde se pot face fotografii cu celebrul hotel Marina Bay Sand în fundal, dar şi cu celebra statuie reprezentând un animal mitologic o parte leu, o parte peşte; unul dintre simbolurile oraşului. În turul oraşului vom vizita templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budisto-taoiste. Următorul obiectiv de vizitat va fi Grădina Botanică, supranumită „cea mai mare junglă urbană din Asia”, unde vom face o plimbare în Grădina Naţională de Orhidee (accesul este inclus in tur), unde se regăsesc 60.000 de plante. Următoarea oprire este în districtul „Little India” de unde puteţi cumpara o varietate de fructe exotice, mirodenii, iasomie şi ghirlande de orhidee. Transfer şi cazare la hotelul Ramayana 4*.

Ziua 3 – 31 decembrie: Singapore

Pentru ultima zi a Anului vă propunem o excursie într-unul dintre cele mai vizitate locuri din lume „Gardens by the Bay” unde putem admira peste 500.000 de plante si 2.200 de specii din toate colturile lumii: Australia, Africa de Sud, America de Sud dar şi din zona Mediteranei. Tot aici vom vedea grădinile verticale şi Cloud Forest – cea mai mare cascadă de interior, din lume. Tariful pentru un grup minim de 25 persoane este de 35 euro/pers şi include transferul de la hotel şi retur cât şi un însotitor vorbitor de limba engleză.

Seara se va organiza o petrecere de Anul Nou în restaurantul hotelului.

Ziua 4 – 1 ianuarie - Bun venit 2017!
Timp liber pentru relaxare. În ultima zi şedere in Singapore vă propunem o vizită de jumătate de zi în în Insula Sentosa, unde puteţi vizita celebrele Studiouri Universal, Fortul Siloso transformat în muzeu militar, Merlion care este unul dintre simbolurile din Singapore sau puteţi opta pentru plajă, cursuri/partide de golf. Cost aproximativ 63 euro/persoană.

Ziua 5 – 2 ianuarie: Bali
Dupa micul dejun, vom efectua transferul către aeroport pentru zborul spre Bali. Transfer către hotelul Ramayana Bali 4* sau alt hotel in cazul în care aveţi o altă opţiune. Efectuarea formalităţilor de check-in. Cazare timp de 6 nopţi cu mic dejun. Turiştii pot opta pentru demipensiune (pranz sau cină).

Ziua 6 – 3 ianuarie: Bali
Timp liber pentru plajă sau o excursie opţională. Excursia opţională pe care o propunem pentru această zi este „Vechiul Ubud şi terasele de orez”. Această interesantă excursie de jumătate de zi porneşte în Goa Gajah în Bedulu lângă Ubud. Adesea numită drept Peştera Elefantului, este un vechi sanctuar al calugărilor budişti. Continuăm cu mic stabiliment Pejeng, localizat în valea râului Petauan. Urmează o vizită la Muzeul Arheologic Purbakala, apoi la un mic monument de cult Pura Arjuna Metapa, care se află chiar în mijlocul unei terase de orez. Următoarea oprire este la minunată orezărie de lângă Tegalalang unde puteţi lua prânzul (neinclus în preţ), apoi la piaţa locală Pasar Seni de unde puteţi cumpăra: textile, piele, statuete şi bijuterii locale. Retur la hotel către seara. Cost aprox 35 euro pentru grupuri de minim 15 persoane.

Ziua 7 – 4 ianuarie: Bali
Timp liber sau excursie opţională. Pentru această zi vă propunem „safari elephant ride”. Parcul de Elefanţi se găseşte în zona Ubud, pe 2 hectare de grădina înconjurată de o zonă tropicală şi o pădure densă. Aici vă puteţi relaxa într-o plimbare cu aceste minunate animale. Excursia include prânzul la un restaurant din apropiere. Cost aproximativ 65 euro/pers pentru minim 2 participanţi.

Ziua 85 ianuarie: Bali
Timp liber.
Ziua 96 ianuarie: Bali
Timp liber.

Ziua 107 ianuarie: Bali
Timp liber. In acestă ultimă zi propunem o vizită în districtul Bedugul Reg renumit pentru frumuseţea sa, dar şi pentru cele 3 lacuri: Bratan, Buyan şi Tamblingan. Primul pe listă este templul Ulun Danu. Acest important templu pe apă este aşezat pe lacul Bratan. Dacă nivelul apei este mai mare (în mod normal doar în sezonul ploios) ne dă iluzia unui templu plutitor. Plimbarea continuă pe lângă lacurile Buyan şi Tamblingan (dacă vremea permite) şi apoi într-o pădure din apropiere plină cu arbori de nucşoară şi macaci. Apoi, urmează celebrul complex Tanak Lot, foarte prezent în mitologia balineză şi despre care se spune că ar conţine apa sfântă. Balinezii sosiţi aici beau această apă şi se spală cu ea pentru a se curăţa de spirite rele. Tariful aproximativ este de 40 euro de persoană/grup minim 25 pax.

Ziua 11 – 8 ianuarie: Bali
Vom efectua formalităţile de check-out în jur de ora 12:00. Până la ora transferului, putem păstra bagajele în camera de bagaje a hotelului şi ne putem bucura în continuare de timpul rămas. În jur de ora 20:30 se face transferul catre aeroport pentru cursa de retur programata la ora 00:45 in data de 09 ianuarie. Sosirea la Bucuresti se va face la ora 10:45, dupa o escală de aproximativ două ore în Doha.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.