Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUMIERE HOUSE SIBIU


Descriere

Lumiere House Sibiu oferă cazare cu WiFi gratuit în Sibiu, la 500 de metri de Turnul Sfatului din Sibiu și la mai puțin de 450 de metri de Piața Albert Huet. Amenajată cu o terasă, proprietatea este aproape de o serie de atracții cunoscute, fiind la aproximativ 6 minute de mers pe jos de Piața Cibin, la 400 de metri de Podul Minciunilor și la 550 de metri de Muzeul de Istorie a Farmaciei. Piața Mare este la 400 de metri. Toate unitățile de cazare includ o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o chicinetă, o zonă de luat masa și o baie privată cu duș. Fiecare cameră este prevăzută cu un birou, iar unele camere au balcon. Unele camere se bucură de vedere la grădină. Toți oaspeții pot savura cafea într-un spațiu comun special amenajat. Pasajul Scărilor este la 250 de metri de Lumiere House Sibiu, iar Grădina Zoologică din Sibiu se află la 5,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 5 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.