Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALERIA GRAFIT APARTMENTS


Descriere

Amplasată în centrul istoric al Sibiului, pe cea mai veche stradă a oraşului, proprietatea Galeria Grafit Studio oferă cazare în sistem self-catering cu TV prin cablu şi acces la internet Wi-Fi. Unitatea include o bucătărie bine utilată şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. De asemenea, beneficiază de acces la o curte interioară. Oaspeţilor li se oferă ceai din partea casei. Piaţa Mică, unde se găsesc baruri, restaurante şi cafenele, este situată la 700 m de Galeria Grafit Studio, iar Piaţa Mare şi Muzeul Brukenthal se află la 800 m. În faţa clădirii sunt disponibile locuri publice de parcare. Gara din Sibiu este situată la 1 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.