Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Panoramic Seaview


Descriere

Villa Panoramic Seaview este situată în Victoria, la 200 de metri de plaja Northolme, și oferă cazare cu terasă, grădină, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Proprietatea se află la aproximativ 1,2 km de plaja Sunset, la 1,3 km de Beau Vallon și la 6 km de Turnul cu Ceas Victoria. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină şi acces gratuit la internet WiFi. Fiecare cameră a hotelului oferă aer condiționat, dulap, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privată și patio cu vedere la piscină. Toate unitățile de cazare includ seif. Oaspeții de la Villa Panoramic Seaview se pot bucura de un mic dejun tip bufet. Grădina Botanică Națională din Seychelles se află la 8,3 km, iar Muzeul Național din Seychelles este la 6,6 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Seychelles, situat la 16 km de Villa Panoramic Seaview.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.