Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Lemuria Praslin Seychelles

   Seychelles


Descriere

Aceasta proprietate este la 4 minute de mers pe jos de plaja. Constance Lemuria Resort dispune de o piscina pe trei niveluri, apartamente si vile spatioase, un centru spa inconjurat de o gradina luxurianta si 4 restaurante. De asemenea, are 5 baruri si acces gratuit la internet WiFi. Toate unitatile cu aer conditionat de la Constance Lemuria sunt decorate cu mobilier din lemn, iar unele dintre ele au acoperis de paie. Toate au bai private cu cada si uscator de par, seif, TV prin satelit cu DVD player si telefon. Restaurantele ofera o varietate de mancaruri locale si internationale, cu optiuni tip bufet si a la carte. Centrul spa de la Constance ofera o varietate de masaje si tratamente pentru a va relaxa inconjurat de bambus si palmieri. Facilitatile sportive includ un teren de golf cu 18 gauri, 2 terenuri de tenis, excursii de snorkelling si windsurfing. Constance Lemuria este situat la 5 minute de mers cu masina de Aeroportul Praslin.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Loc de joaca pt copii
Babysitting
Rent-a-car
Recepție 24h

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.