Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sankt Petersburg Rusia

Prezentare Sankt Petersburg Rusia

Citeste mai mult

Prezentare Sankt Petersburg Rusia


Sankt Petersburg este un oraș din Rusia. Se află în Rusia de nord-vest, în delta râului Neva, în partea de est a golfului Finic al Mării Baltice. Sankt Petersburg are toate atuurile pentru a fi unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii: palate magnifice şi poduri baroce în centrul istoric, o reţea de canale navigabile, muzee, în frunte cu Ermitajul, cu inegalabile colecţii de artă, o extraordinară istorie şi tradiţii culturale care au inspirat literatura şi muzica. Fast clasic şi modernitate europeană cu specific rusesc, misterul Nopţilor albe din iunie şi magia marilor producţii de operă şi balet din timpul sezonului de iarnă, toate fac din Sankt Petersburg o destinaţie turistică de neuitat.

Atractii turistice si obiective din St Petersburg

Intr-o vizita la Sankt Petersburg, un oras care abunda in obiective turistice si muzee situate intr-un cadru natural de exceptie pe canalele intortocheate sau pe malurile raului Neva, exista cateva atractii ce trebuie vizitate pentru a va putea face o idee cat mai exacta despre frumusetile orasului. Istoria scurta dar foarte bogata a orasului Sankt Petersburg, l-a inzestrat cu o mare varietate de bogatii arhitectonice si comori artistice ce merita cu siguranta explorate intr-o vacanta in cel mai frumos oras al Rusiei.

Pe langa atractiile turistice cunoscute in toata lumea cum ar fi Ermitajul sau Catedrala Sf Isaac si Teatrul Mariinsky, orasul are si alte obiective turistice mai putin cunoscute dar nu mai putin fascinante, care implinesc extravaganta trecului tumultos al orasului Sankt Petersburg. Fiind inca considerat capitala culturala a Rusiei, orasul reflecta cum nu se poate mai bine intreaga istorie a tarii, iar bogatia orasului si atmosfera sa unica exercita o atractie irezistibila asupra celor mai pretentiosi turisti.


Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1640 hoteluri