Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hostel Solar Dos Romanos


Descriere

HOTEL: Los huéspedes tienen acceso a la sala de juegos, la sala de TV, una gran cocina a disposición de los clientes las 24 horas, servicio de lavandería, biblioteca. El personal organiza excursiones a varias localidades como Praia do Forte y Morro de São Paulo. y ofrece alojamiento con TV por cable y minibar. El establecimiento dispone de una terraza con vistas a la bahía de Todos os Santos y conexión Wi-Fi gratuita, chill out , todo siempre acompañado de buena música. SITUACIÓN: Está situado en el histórico barrio de Pelourinho, en Salvador, se encuentra a una calle de la catedral y de la plaza Praça da Sé. En la zona de Pelourinho hay numerosos restaurantes, comercios y bares. Un espacio diferente en una ubicación privilegiada (cerca de todo, y acogiendo con satisfacción tiempo). Está situado en el centro histórico, cerca de la barra, y casi enfrente del Largo do Pelourinho, en un barrio seguro y típicamente bahiano. Casi todas las líneas de autobús se encuentran a pocas cuadras, debido a nuestra ubicación central.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Safe
Internet access
24 hour reception service
Restaurant
Bathroom
Satellite/cable TV
Shower
Minibar
Radio
TV
Total number of rooms
Wireless internet
Non-smoking area in the restaurant
Central air-conditioning
Direct line telephone
City hotel
Annex building
Number of flats (main building)
Mastercard
Sandy beach
Air-conditioned restaurant
WiFi connection
Hairdryer
Individual air-conditioning
Breakfast
Dining room
Mobile phone network signal available
Cloakroom
Breakfast room
King size bed
Lounge
Buffet breakfast
Continental breakfast
Historic hotel
Visa Card
Wired internet
24 hour billing service
Ideal hotel for families
Bed and breakfast
Hall Reception
Stereo

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.