Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santa Beach Hotel (Salonic - Agia Triada)

   Salonic, Grecia


Descriere

Localizare:
Acest hotel de pe litoral este situat langa plaja cu steag albastru Galaxias, la 19 km de Salonic si la 9 km de Aeroportul Macedonia între satele Epivates Nei si Agia Triada.
Hotelul Santa Beach beneficiaza de o amplasare favorabila, oferind numeroase posibilitasti pentru a merge la cinematografe, parcuri de divertisment si în locuri cu viasta de noapte, pentru a explora drumurile vinului din Grecia de Nord, pentru cumparaturi si pentru a calatori cu masina la Muntele Athos sau la plajele din Halkidiki.

Dotari camere:
Toate camerele si suitele Hotelului Santa Beach sunt complet renovate si au balcon privat, cu vedere superba. Fiecare are aer condistionat si ofera TV prin satelit, minibar si seif.
La cerere sunt disponibile camere pentru nefumatori si pentru oaspesti cu mobilitate redusa.

Facilitati hotel:
De asemenea, exista o piscina în aer liber, cu un snack-bar la piscina, lounge-ul de vin Kassiopeia, cu servicii complete de bar si restaurantul gourmet Andromeda, care serveste specialitasti mediteraneene si grecesti si are vedere spectaculoasa la mare.
Hotelul gazduieste un generos centru de conferinste si de afaceri, care include servicii de secretariat si acces la internet, precum si facilitasti de interior si exterior pentru banchete de pana la 400 de persoane.

http://www.santahotel.gr/index.html

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
Bar
acces imediat la plaja

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.