Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Colors Ladadika Central


Descriere

Colors Ladadika Central are o amplasare centrală în zona plină de viață Ladadika din Salonic. Pune la dispoziție camere cu decor minimalist și WiFi gratuit. Numeroasele taverne și restaurante din Ladadika se găsesc la mică distanță de mers pe jos. Camerele cu aer condiționat de la Colors Ladadika sunt decorate în culori vii, iar unele se deschid spre un balcon privat. Sunt prevăzute cu sistem de iluminat ambiental, TV LED de 32 inch, minifrigider și uscător de păr. De asemenea, toate camerele includ o zonă de living. Proprietatea pune la dispoziţia oaspeților un depozit de bagaje, o cutie de valori, room-service și un lift accesibil de la etajul 1. Malul mării și portul din Salonic se află la doar câțiva pași de hotel. Chiar lângă proprietate există o brutărie unde se vând delicatese. Aeroportul Internațional Macedonia este situat la aproximativ 20 km, iar oaspeții pot beneficia de un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. La cerere și la un cost suplimentar, personalul de la recepție poate asigura locuri în parcări private din afara proprietății.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Card de credit
Animalele de companie permise
Canale TV prin satelit
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
Wi-Fi internet in spatiile publice
Wi-Fi internet
mini fridge
Dus
Bus stop
Pat dublu

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.