Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Capsis este renovat recent și este situat in centrul orașului Salonic, la 900 de metri de piața centrala a orașului. Acest hotel certificat ecologic a fost conceput cu grija, pentru a permite accesul și deplasarea persoanelor cu nevoi speciale.
Localizare: Litoralul orașului, cu restaurantele și cafenelele sale, se afla la cațiva pași de Hotelul Capsis. Centrul Internațional de Expoziții este situat la 10 minute de mers cu mașina, iar aeroportul se afla la 25 de minute de mers cu mașina.
Dotari camere: Hotelul Capsis Thessaloniki ofera o varietate de camere, toate cu minibar, și baie privata cu uscator de par. Este disponibil room service nonstop. Acesta ofera camere cu Wi-Fi gratuit și acces gratuit la facilitațile de fitness și la salile de conferințe.
Facilitati hotel: Hotelul Capsis Thessaloniki are sali de conferințe bine utilate, cu acces gratuit la internet. La un cost suplimentar este disponibila o parcare subterana supravegheata. Oaspeții pot savura bauturi in barul All Day Bar, situat in cladirea principala, precum și la barul de langa piscina, aflat in gradina de pe acoperiș. De asemenea, proprietatea servește in fiecare zi un mic dejun grecesc cu produse locale și un mic dejun american tip bufet.
Tip masa: mic dejun
Website: www.capsishotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
JCB
Single rooms
Breakfast room
Wheelchair accessible
Bathroom with disabled access
Business hotel
Junior Suites
Year of the last refurbishment
Disabled rooms
Garage
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Safe
TV
City hotel
Conference hotel
Suites
Year of construction
Mastercard
American Express
Public transport
Number of flats (main building)
Minibar
Lounge
Internet access
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.