Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astoria Hotel (Salonic)


Descriere

Localizare:
Astoria se afla în centrul oraşului Salonic, oferind camere moderne si facilitati de afaceri. Restaurantul serveste mancaruri mediteraneene gatite cu produse ecologice din gradinile proprietatii, din Halkidiki.
In apropiere se pot gasi magazine, situri istorice, precum şi districtul traditional de divertisment Ladadika.

Facilitati camere:
Astoria ofera camere spatioase, decorate modern în nuante de culori naturale. Acestea sunt dotate cu TV cu canale prin satelit, minibar si cutie de valori. Unele camere au podea cu parchet. Balcoanele ofera vedere frumoasa la oras.

Facilitati hotel:
Astoria pune la dispozitie sali pentru conferinte si evenimente de afaceri, dotate cu echipamente ultramoderne. De asemenea, accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.
Oaspetii pot alege între diferite tipuri de mic dejun, precum mic dejun american, continental, mic dejun la pachet sau mic dejun traditional grecesc. Acesta se serveste într-o sala de mese eleganta.
Astoria beneficiaza de o locatie ideala, fiind la cateva minute de mers pe jos de promenada de la malul marii din Salonic.

http://paphotels.gr/en/home-astoria

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Room Service
Restaurant
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.