Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

El Dome Pearl Hostel, situado en el corazón del casco antiguo de Riga, ocupa un elegante edificio de estilo Art Nouveau a solo 30 metros de la catedral de Riga. Cuenta con una recepción abierta las 24 horas. El albergue Dome Pearl ofrece una amplia variedad de habitaciones con baño privado o con instalaciones compartidas. La ropa de cama y las toallas son gratuitas. El salón compartido dispone de una pequeña cocina con microondas, menaje para preparar té y café y una nevera. También cuenta con un ordenador con conexión a internet gratuita. El personal del albergue podrá proporcionarle información útil y un mapa de la ciudad. Todos los lugares de interés más importantes de Riga se encuentran a 10 minutos a pie del albergue, incluyendo la Torre de la Pólvora, la iglesia de San Pedro y la Ópera Nacional.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Shared WC
Shared bathroom
Views
Wedding suite
Heating
Family rooms
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Luggage storage
Laundry service
Hairdryer
24 hour reception service
Room service
Safe
Photocopier
Non-smoking rooms
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.