Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA, Playa de Arena Gorda

   Punta Cana, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: In apropierea plajei Arena Gonda.
Descriere: Hotel cu facilitati atat pentru adulti cat si pentru copii.
Facilitati hotel: restaurante, piscina exterioara cu sezlonguri, bar la piscina, parc acvatic si miniclub pentru copii, centru SPA, masaj, fitness & aerobic, baruri, snack-bar, discoteca, teren de tenis, internet cafe contra cost, WI-FI gratuit doar in lobby, sali de conferinte, parcare privata gratuita, windsurfing, catamaran, caiac, snorkeling, tenis.
Dotari camere: Aer conditionat, telefon, TV, seif contra cost, minibar, uscator de par, balcon.Va rugam verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii sejurului.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Pentru Republica Dominicana cetatenii romani nu au nevoie de viza obtinuta in prealabil; viza este reprezentata de cardul turistic care se obtine contra cost la intrarea in Republica Dominicana (in aeroport);
Web: www.bahia-principe.com/en/resorts-in-dominican-republic/resort-turquesa

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.