Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOHIO PUNTA CANA - ALL INCLUSIVE

   Punta Cana, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta


Descriere

Cu un sejur la Bohio Punta Cana - All Inclusive din Punta Cana, veți fi la mai puțin de 5 minute cu mașina de plaja Los Corales și plaja Cortecito. Această proprietate este la 4,1 km de plaja Bavaro și la 6,7 ​​km de plaja Arena Gorda. Relaxați-vă pe plaja privată sau bucurați-vă de alte facilități de agrement, cum ar fi o piscină în aer liber. Facilitățile suplimentare ale acestei proprietăți includ acces gratuit la internet wireless și asistență pentru tururi / bilete. Savurați o masă la restaurant sau gustări la cafenea / cafenea. Proprietatea oferă, de asemenea, room service (cu program limitat). Întâlniți-vă cu alți oaspeți la recepția gratuită, organizată zilnic. Potoliți-vă setea cu băutura preferată la bar / lounge. Un mic dejun continental gratuit este servit zilnic între orele 07:00 - 10:00. Facilitățile oferite includ servicii de curățătorie chimică / spălătorie, depozit de bagaje și cafea / ceai într-o zonă comună. Este oferit un serviciu de transfer de la / la aeroport, la un cost suplimentar (disponibil 24 de ore), iar parcarea gratuită este disponibilă la fața locului. Rămâneți acasă într-una dintre cele 25 de camere cu aer condiționat. Accesul gratuit la internet wireless vă menține conectat, iar programarea prin cablu este disponibilă pentru divertisment. Băile private cu duș au articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.