Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA PRINCIPE GRAND TURQUESA - ALL INCLUSIVE

   Punta Cana, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta


Descriere

Suitele sunt complet utilate şi au aer condiționat, balcon şi terasă. Facilitățile includ TV prin cablu, seif şi minibar. Unele unități de cazare au şi cadă cu hidromasaj. Băile au dotări complete, fiind prevăzute cu o cadă şi articole de toaletă gratuite. Bahia Principe Grand Turquesa - All Inclusive are un teren de tenis și centru de fitness. Printre alte facilităţi, proprietatea are şi o sală de jocuri. La complex şi împrejurimi sunt disponibile diverse activităţi, printre care ciclism, scufundări şi windsurfing. De asemenea, proprietatea asigură WiFi gratuit, dar şi parcare gratuită. Hotelul se află la 24,2 km de Clubul de golf La Cana, la 25 km de lagunele cu apă dulce şi la 26,1 km de portul de agrement Cap Cana. Aeroportul Internaţional Punta Cana este la 25 de minute de mers cu maşina de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.