Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Senses Resort

   Phuket, Thailanda


Descriere

The Senses Resort Patong Beach oferă camere de nefumători cu balcon privat, la mai puţin de 5 minute de mers cu maşina de plaja Patong, de centrul comercial Jungceylon şi de animatul bulevard Bangla. Complexul asigură o piscină în aer liber şi restaurante. Conexiunea WiFi este gratuită în întregul complex.

Complexul The Senses este la 30 de minute de mers cu maşina de oraşul Phuket. Aeroportul Internaţional din Phuket se află la 45 de minute de mers cu maşina.

Toate camerele au decor plin de stil, cu uşi glisante din sticlă din podea până în tavan. Sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat cu canale internaţionale. Baia privată are duş cu apă caldă şi rece. Se oferă articole de toaletă gratuite şi papuci. Suitele includ o cadă spa şi un aparat de ceai/cafea.

Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness bine echipat sau pot înota în piscina în aer liber. Recepţia are program nonstop şi asigură facilităţi utile, inclusiv un depozit de bagaje şi schimb valutar. Sunt disponibile şi săli de conferinţe. Oaspeţii beneficiază de room service nonstop.

Restaurantul Eat More de la ultimul etaj are vedere la oraş şi la Marea Andaman, oferind un bufet internaţional şi meniuri à la carte. Barul Splash Mountain, aflat pe terasa în aer liber de lângă piscină, propune cocktailuri exotice, gustări şi mese uşoare. The Love Lounge serveşte cafea proaspătă, deserturi de casă pregătite în brutăria proprie şi îngheţată tentantă, precum şi un meniu complet de bar.

Web: www.thesensesresort.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.