Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Swissotel Resort Phuket


Descriere


Situat în jurul unei piscine în aer liber, cu tobogan cu apă, complexul Swissotel Phuket Kamala Beach Suites oferă camere de lux, cu o zonă separată de relaxare și TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin cablu. Complexul este la 5 minute de mers pe jos de plaja liniștită Kamala şi are un centru spa magnific, Araya Spa, și un centru de fitness deschis nonstop.

Swissotel Resort Phuket Kamala se află la 30 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Centrul comercial Fungceylon și parcul cultural Phuket FantaSea sunt la 8 km.

Camerele sunt amenajate elegant, cu mobilier modern, podea lucioasă din lemn și iluminat ambiental. Toate au balcon privat, DVD player și minibar. Baia privată are articole de toaletă gratuite, halat de baie şi uscător de păr.

Complexul pune la dispoziţie săli de conferinţe și un centru de afaceri. Personalul de la recepția deschisă nonstop poate ajuta oaspeții cu servicii de spălătorie și de schimb valutar. Familiile cu copii se pot bucura de o varietate de activități distractive la clubul pentru copii.

Cafeneaua serveşte o gamă largă de mâncăruri internaționale. Oaspeții pot alege băuturi răcoritoare din meniul generos de la bar.

Web: www.swissotel.com


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.