Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JW Mariott Phuket Resort& Spa


Descriere


JW Marriott Phuket Resort and Spa se află într-o zonă retrasă și oferă acces direct la plaja Mai Khao. Hotelul pune la dispoziție 3 piscine în aer liber și 11 restaurante. Parcarea este gratuită.

Marriott Phuket Resort se află la 15 km de Aeroportul Internațional Phuket. Serviciile de transfer la/de la plaja Patong și orașul Phuket sunt oferite la un cost suplimentar.

Camerele de la Marriott Resort sunt izolate fonic și au terasă/balcon privat cu vedere la grădină, piscină sau ocean. Fiecare oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player. De asemenea, acestea sunt dotate cu minibar și aparat de ceai/cafea.

Oaspeții pot să opteze pentru o gamă largă de activități, cum ar fi cursuri de tai chi și yoga, excursii cu bicicleta la apusul soarelui și plimbări pe elefanți. Școala culinară Ginja organizează cursuri de gătit în stil thailandez. La Phuket Marriott Resort se află un adăpost pentru broaște țestoase. Proprietatea pune la dispoziție și un centru spa premiat, precum și o sală de gimnastică și o sală de jocuri deschise nonstop.

Micul dejun tip bufet este servit la Marriott Café, care oferă, de asemenea, un meniu cu mâncăruri internaționale pe tot parcursul zilei. Puteți să savurați produse de patiserie și sandvișuri gourmet la Siam Deli. Hotelul pune la dispoziție restaurante care servesc preparate thailandeze, japoneze, italienești, dar și la grătar. Barurile de la fiecare piscină a complexului oferă gustări și băuturi.


Web: www.marriott.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.