Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Banthai Beach Resort& Spa


Descriere

Banthai Beach Resort & Spa se află în Patong Beach şi oferă 3 piscine în aer liber şi un centru spa de lux. Camerele au un balcon privat şi un sistem interactiv de divertisment. Oaspeţii se bucură de acces gratuit la internet WiFi în zonele publice şi în unele tipuri de camere.

Complexul Beach Banthai este la aproximativ 500 de metri de Jungceylon Mall şi de cartierul cu viaţă de noapte din jurul bulevardului Bangla. Aeroportul Internaţional din Phuket se află la 25 km.

Camerele decorate în stil tailandez sunt dotate cu TV, seif şi minibar. Proprietatea asigură prosoape de plajă, halat de baie şi papuci. Baia privată include articole de toaletă gratuite şi o cadă.

Oaspeţii se pot menţine în formă la centrul de fitness sau se pot răsfăţa în magazinul de trabucuri şi în salonul de manichiură din centrul comercial. Banthai oferă un serviciu gratuit de transfer la oraşul Phuket.

Centrul comercial include mai multe restaurante care servesc mâncăruri variate, de la specialităţi franceze la preparate mexicane. Puteţi savura băuturi şi gustări la baruri, într-un pub irlandez şi într-o cafenea.

Web: www.banthaiphuket.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
telefon in camera
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Saună
seif in camera
bar la piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.