Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare PUERTO PLATA Republica Dominicana

Prezentare PUERTO PLATA Republica Dominicana

...

Citeste mai mult

Prezentare PUERTO PLATA Republica Dominicana


  San Felipe de Puerto Plata, sau pur si simplu Puerto Plata, este capitala provinciei dominicane Puerto Plata. Orasul este renumit pentru statiuni precum Playa Dorada si Costa Dorada, situat la est de San Felipe de Puerto Plata. Singurul teleferic din Caraibe este situat in Puerto Plata. Cu acesta, se poate merge pana la Pico Isabel de Torres, un munte cu o inaltime de 793 metri. Partea de sus a muntelui are o gradina botanica si o replica a Mantuitorului Hristos, celebra statuie din Rio de Janeiro. 
  Orasul se afla pe un teren care se ridica brusc din mare, ceea ce-l face aproape complet vizibil din port. Se invecineaza la nord cu Oceanul Atlantic, la sud si sud-vest cu dealul Isabel de Torres. Micul golf in jurul caruia a fost construit orasul il inzestreaza cu un port natural. Puerto Plata este deservit de Aeroportul International Gregorio Luperon. 
  Municipalitatea din San Felipe de Puerto Plata este implicata in activitatile agricole, industriale si ale turismului, ceea ce duce la o contributie majora a cresterii economice a intregii tari. Alte forme de venituri, precum si a dezvoltarii economice care servesc pentru a sustine unele segmente ale populatiei, includ productia de nave, pescuit, textile si incaltaminte. Portul are un impact semnificativ in economia nationala si provinciala. 
  
  

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 79 hoteluri

Puerto Plata, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta
Puerto Plata, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta