Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare New York, Ny SUA

Prezentare New York, Ny SUA

...

Citeste mai mult

Prezentare New York, Ny SUA


New York este unul din statele fondatoare ale Statelor Unite ale Americii, fiind în același timp una din fostele colonii britanice din America de Nord care s-au răsculat împotriva Marii Britanii, ceea ce a condus la Războiul American de Independență. Adunarea sa legislativă a ratificat Constituția SUA la 26 iulie 1788 făcând ca statul să devină cel de-al unsprezecelea stat al Uniunii.

Obiective turistice New York

New York este un oras imens ce este vizitat de peste 40 de milioane de turisti in fiecare an. Este o cifra impresionanta iar obiectivele turistice din New York sunt si ele unice in felul lor si reprezentative pentru aceasta parte de lume. Desi atractiile turistice din New York nu au trecutul atractiilor celebre din Europa, multe obiective turistice ale metropolei americane merita fara indoiala o vizita. Locuri ca Statuia Libertatii sau Empire State Building, Central Park sau Wall Street sunt obiective ce cu totii le cunoastem din filme sau din diferite carti celebre si oricine s-ar simti neimplinit daca ar pasi in New York si nu le-ar vedea. Exista desigur si multe alte atractii care se adreseaza cu precadere anumitor categorii de turisti, insa principalele obiective turistice din New York se numara cu certitudine printre cele mai importante obiective turistice din lume si reusesc oricand sa rivalizeze cu atractii celebre din Europa. In randurile de mai jos am incercat sa intocmim un top al celor mai importante obiective din New York si speram ca lista de mai jos sa va ajute sa descoperiti cat mai multe fatete ale orasului New York in momentul in care il veti vizita.

Times Square

Times Square este cel mai vizitat obiectiv turistic, nu din New York ci din intreaga lume. Desi nu se poate compara ca vechime, istorie sau orice alt aspect cu obiective turistice celebre din Europa, Times Square reuseste sa contorizeze peste 20 de milioane de turisti in fiecare an. Motivele pentru care turistii ce viziteaza orasul New York aleg sa treaca si prin Times Square sunt diverse dar se pare ca an de an, Times Square reuseste sa ii impresioneze cumva si sa faca alti si alti turisti sa revina anul urmator.

Statuia Libertatii

Statuia Libertatii a fost un dar din partea guvernului Frantei cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la Independenta Americii. Pentru mai toti emigrantii care au traversat Atlanticul din Europa spre New York, Statuia Libertatii a fost prima imagine pe care au vazut-o pe teritoriul Statelor Unite.

Empire State Building

Mai mult decat orice alta cladire din lume, Empire State Building reprezinta ambitia oamenilor de a construi cladiri care se inalta cutezatoare spre cer. Acest zgarie-nori este probabil cea mai cunoscuta cladire din New York, motiv pentru care poate fi vazuta pe o multime de carti postale cu orasul american. Empire State Building apare intr-o multime de filme, printre care si clasicul "King Kong" din 1933.

Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge este un adevarat simbol al orasului New York si la momentul inaugurarii sale era cel mai mare pod suspendat din intreaga lume. Astazi este un obiectiv turistic de marca si se numara printre monumentele aflate pe lista de conservare a monumentelor istorice din New York.

Central Park

Central Park este unul dintre locurile din New York care fac din metropola americana un oras in care atatia oameni isi doresc sa traiasca. Parcul de 341 de hectare este situat in Manhattan iar exemplul sau a fost folosit ca model de multe alte orase din jurul lumii. Parcul are mai multe lacuri, teatre, patinoare, fantani, terenuri de tenis, terenuri de basket sau terenuri de joaca pentru copii. Tot aici se gaseste si Central Park Zoo dar si Metropolitan Museum of Art.

Muzeul Metropolitan de Arta

Muzeul Metropolitan de Arta din New York este unul dintre cele mai importante muzee din New York, America si din intreaga lume. The Met, asa cum este el supranumit, detine peste doua milioane de opere de arta de cea mai inalta calitate, opere care au reusit sa-l faca cunoscut in intreaga lume. Turistii si new York-ezii deopotriva se aduna zi de zi la portile muzeului pentru a admira capodoperele expuse in spatele usilor acestui obiectiv cultural care reuseste sa faca din orasul New York unul si mai atractiv decat este deja.


Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.