Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambica Deluxe


Descriere

HOTEL: Este hotel goza de una céntrica ubicación en Karol Bagh, a solo 200 minutos de la estación del metro del mismo nombre. Está situado a 4 km aproximadamente de la estación de ferrocarril de Nueva Delhi, a 14 km del aeropuerto nacional y a 16 km del aeropuerto internacional Indira Gandhi de Delhi.Se trata de un hotel de clase económica en Paharganj (Nueva Delhi). Este encantador hotel urbano da la bienvenida a sus huéspedes en un vestíbulo con recepción 24 horas y ascensor a las plantas superiores. Ofrece una gama de servicios e instalaciones que incluyen servicio de habitaciones 24 horas, fax, servicio de tintorería en el mismo día, mostrador de viajes, caja fuerte, médico de guardia, guardarropa y servicio de taxi 24 horas, lo que lo convierte en el hotel económico perfecto para su categoría.El hotel dispone de habitaciones bien decoradas y que cuentan con modernas comodidades como aire acondicionado, periódico a diario, teléfono de línea directa, un cuarto de baño con ducha y bañera, TV por cable/vía satélite y conexión a Internet (gratuita). Las prestaciones de la habitación aseguran una estancia confortable para cualquier tipo de huésped.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bathroom amenities
Magnifying mirror
Hostel
Voltage adaptor
Airport hotel
Extra beds
WiFi
Facilities with disabled access
Disabled people
Smoking rooms
Safe
Double beds
JCB
Coffee machine/teapot
Ideal hotel for families
Dining room
Kiosk
Medical service
Ecological hotel
Hall Reception
Visa Card
Bathroom with disabled access
Romantic hotel
Business hotel
Parking
Garage
Hairdryer
Direct line telephone
Cloakroom
Air-conditioned restaurant
Laundry service
Bathtub
King size bed
TV
City hotel
Mastercard
American Express
Diners
Lift
Satellite/cable TV
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Room service
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.