Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zanzi Beach Resort

Descriere

El Zanzi Beach Resort está en Negril, en la parroquia de Westmoreland. Las habitaciones de este resort tienen aire acondicionado y TV de pantalla plana con canales por cable. Baño privado con artículos de higiene personal gratuitos y secador de pelo. Disponible conexión WiFi de forma gratuita en todo el establecimiento. El hotel ofrece recepción 24 horas, servicio de alquiler de coche y aparcamiento privado gratuito. En el restaurante se sirven platos de comida jamaicana, americana e internacional, el hotel también ofrece servicio de habitaciones. Dispone de un spa, de un solárium y de una playa privada. En los alrededores del hotel se pueden practicar varias actividades, como equitación, snorkel o golf. El aeropuerto de Montego Bay se encuentra a 49 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.