Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Este complejo cuenta con un total de 47 habitaciones. Todas las habitaciones están construidas alrededor de un patio interior con un estilo Hacienda con una piscina de agua dulce todo el año en el centro del patio y un jardín tropical con hibisco, jazmín noche, buganvillas. SITUACIÓN: El complejo, se sienta con elegancia sobre la famosa playa de Negril, a orillas del mar Caribe. La playa se extiende 75 m de ancho y 45 m de profundidad de arena blanca salpicadas de cocoteros a pagar natural. HABITACIÓN: Todas las habitaciones cuentan con baño privado y están equipadas con TV, radio y aire acondicionado regulable.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.