Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Art Resort Piazza Carita


Descriere

Este alojamiento está a 12 minutos a pie de la playa. El Luxury Art Resort Piazza Carita' se encuentra a 190 metros de la estación de metro Toledo y ofrece alojamientos modernos y WiFi gratuita en todas las zonas. Se proporciona aparcamiento privado. El castillo Maschio Angioino se halla a 10 minutos a pie. Las habitaciones del Luxury Art Resort tienen aire acondicionado, TV de pantalla plana, minibar y baño privado con zapatillas, secador de pelo y artículos de aseo gratuitos. La suite junior también cuenta con zona de estar. El hotel proporciona servicio de préstamo de bicicletas y recepción abierta las 24 horas. El teatro San Carlo y la Piazza del Plebiscito están a 900 metros. El aeropuerto internacional de Nápoles se halla a 6 km del Luxury Art Resort Piazza Carita'.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.