Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Munchen Germania

Prezentare Munchen Germania

Citeste mai mult

Prezentare Munchen Germania


Capitala Bavariei are mai multe muzee de artă, printre care și Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, și Pinakothek der Moderne cuprinse în cartierul muzeal Kunstareal. 
Alte atracții turistice faimoase sunt Grădina Englezească, un parc de mare dimensiuni din centrul orașului (conceput la începutul sec. XIX), devenit de câteva decenii faimos și pentru practicarea nudismului liber în partea cea mai centrală și ciruculată a parcului; Deutsches Museum (un celebru muzeu al tehnicii). Probabil cea mai faimoasă atracție a cetății este Oktoberfest, o sărbătoare a berii lungă de două săptămâni de la sfâșitul lui septembrie și începutul lui octombrie în fiecare an. 

Obiective turistice Munchen

Nicio vizita in capitala Bavariei nu este completa fara a vizita cele mai importante obiective turistice din Munchen. Marea majoritate a obiectivelor turistice din Munchen sunt localizate in centrul vechi al orasului ceea ce face vizitarea lor foarte facila. Desigur exista atractii turistice care se afla si ceva mai departe de centru insa acest lucru nu trebuie sa fie un incovenient. Obiectivele turistice mai indepartate pot fi vizitate si ele deoarece sistemul de transport public din Munchen este foarte bine pus la punct si va permite sa ajungeti la atractiile mai indepartate cu multe usurinta.

Top obiective turistice Munchen

Dintre toate obiectivele din Munchen am ales cateva pe care vi le prezentam mai pe larg. Aceste obiective turistice sunt considerate unanim de marea majoritate a turistilor care ajung in Munchen ca fiind reprezentative pentru orasul capitala a Bavariei. Desigur exista si multe alte atractii care nu se afla in acest top si abia asteapta sa fie descoperite de turistii care ajung in Munchen.

Marienplatz

Marienplatz este piata centrala din Munchen si unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orasului. Inima orasului inca din Evul Mediu, Marienplatz continua sa fie punctul central al vietii orasului si in zilele noastre.

Fraeunkirche

Fraeunkirche este poate unul dintre obiectivele turistice din Munchen cele mai reprezentative pentru capitala Bavariei. Biserica Maicii Domnului sau Catedrala din Munchen este o structura ce dateaza inca din secolul al 15-lea insa a fost ridicata pe locul unui locas de cult care era cu mult mai vechi. 

Muzeul BMW

Munchen este orasul din care isi trage originile celebra firma de automobile BMW si tot aici si-a pastrat si sediul principal. Datorita faimei pe care a capatat-o si importantei pe care o asemenea companie o are asupra orasului Munchen, BMW a decis deschiderea unui muzeu dedicat istoriei producatorului de masini. Tot in apropiere de muzeul BMW exista si BMW Welt sau Lumea BMW, o alta cladire dedicata automobilelor.

Gradina Engleza

Gradina Engleza este cel mai mare parc din Munchen si in acelasi timp cel mai mare parc dintr-un oras din Europa. In cadrul acestui parc ce este impartit in doua zone, se gasesc mai multe atractii insa cei mai multi oameni se indreapta spre cele doua berarii. Aici veti gasi mereu o atmosfera placuta si un cadru natural in care va puteti petrece timpul in cel mai placut mod cu putinta. In Gradina Engleza se gaseste si un templu grecesc dar si un pavilion chinezesc.

Viktualienmarkt

Viktualienmarkt, in traducere libera, piata de merinde, este una dintre cele mai mari si pline de istorie piete din Munchen. Construita pentru a inlocui piata din Marienplatz, Viktualienmarkt a fost in permanenta extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor alimentare ale unui oras in plina expansiune.


Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie