Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Munchen Germania

Prezentare Munchen Germania

...

Citeste mai mult

Prezentare Munchen Germania


Capitala Bavariei are mai multe muzee de artă, printre care și Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, și Pinakothek der Moderne cuprinse în cartierul muzeal Kunstareal. 
Alte atracții turistice faimoase sunt Grădina Englezească, un parc de mare dimensiuni din centrul orașului (conceput la începutul sec. XIX), devenit de câteva decenii faimos și pentru practicarea nudismului liber în partea cea mai centrală și ciruculată a parcului; Deutsches Museum (un celebru muzeu al tehnicii). Probabil cea mai faimoasă atracție a cetății este Oktoberfest, o sărbătoare a berii lungă de două săptămâni de la sfâșitul lui septembrie și începutul lui octombrie în fiecare an. 

Obiective turistice Munchen

Nicio vizita in capitala Bavariei nu este completa fara a vizita cele mai importante obiective turistice din Munchen. Marea majoritate a obiectivelor turistice din Munchen sunt localizate in centrul vechi al orasului ceea ce face vizitarea lor foarte facila. Desigur exista atractii turistice care se afla si ceva mai departe de centru insa acest lucru nu trebuie sa fie un incovenient. Obiectivele turistice mai indepartate pot fi vizitate si ele deoarece sistemul de transport public din Munchen este foarte bine pus la punct si va permite sa ajungeti la atractiile mai indepartate cu multe usurinta.

Top obiective turistice Munchen

Dintre toate obiectivele din Munchen am ales cateva pe care vi le prezentam mai pe larg. Aceste obiective turistice sunt considerate unanim de marea majoritate a turistilor care ajung in Munchen ca fiind reprezentative pentru orasul capitala a Bavariei. Desigur exista si multe alte atractii care nu se afla in acest top si abia asteapta sa fie descoperite de turistii care ajung in Munchen.

Marienplatz

Marienplatz este piata centrala din Munchen si unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orasului. Inima orasului inca din Evul Mediu, Marienplatz continua sa fie punctul central al vietii orasului si in zilele noastre.

Fraeunkirche

Fraeunkirche este poate unul dintre obiectivele turistice din Munchen cele mai reprezentative pentru capitala Bavariei. Biserica Maicii Domnului sau Catedrala din Munchen este o structura ce dateaza inca din secolul al 15-lea insa a fost ridicata pe locul unui locas de cult care era cu mult mai vechi. 

Muzeul BMW

Munchen este orasul din care isi trage originile celebra firma de automobile BMW si tot aici si-a pastrat si sediul principal. Datorita faimei pe care a capatat-o si importantei pe care o asemenea companie o are asupra orasului Munchen, BMW a decis deschiderea unui muzeu dedicat istoriei producatorului de masini. Tot in apropiere de muzeul BMW exista si BMW Welt sau Lumea BMW, o alta cladire dedicata automobilelor.

Gradina Engleza

Gradina Engleza este cel mai mare parc din Munchen si in acelasi timp cel mai mare parc dintr-un oras din Europa. In cadrul acestui parc ce este impartit in doua zone, se gasesc mai multe atractii insa cei mai multi oameni se indreapta spre cele doua berarii. Aici veti gasi mereu o atmosfera placuta si un cadru natural in care va puteti petrece timpul in cel mai placut mod cu putinta. In Gradina Engleza se gaseste si un templu grecesc dar si un pavilion chinezesc.

Viktualienmarkt

Viktualienmarkt, in traducere libera, piata de merinde, este una dintre cele mai mari si pline de istorie piete din Munchen. Construita pentru a inlocui piata din Marienplatz, Viktualienmarkt a fost in permanenta extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor alimentare ale unui oras in plina expansiune.


Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 224 hoteluri

HOTEL This hotel has 582 standard rooms and 10 floors The establishment boasts a reception lifts a bar a brew-bar a restaurant a car park and an indoor car park SITUATION This attractive hotel is in the Isar River in front of el Deutsche Museum and . . .

HOTEL This hotel was built in the 19th Century has 5 floors 45 rooms and 1 suite Outdoors guests can find a small garden area In the establishment entrance guests will find a lobby with a lift a reception with safety deposit boxes a currency exchange . . .

HOTEL This luxury hotel has 7 floors 73 rooms and 20 suites This building with air-conditioning has a lobby with a reception a bar a restaurant specialised in Mediterranean and international cuisine with air-conditioning and an indoor car park for a . . .

HOTEL This hotel was built in 1858 has 6 floors and 303 standard rooms It has an inviting coffee shop a bar a restaurant a hairdresser's and an indoor car park SITUATION This hotel is in Munich is situated in Maximilian Street surrounded by gallerie . . .

HOTEL this hotel has 261 rooms 80 suites and 5 floors The establishment has a reception with a bureau de change a safety deposit box service lifts a hairdresser's a mini-market a supermarket a bar a restaurant with highchairs WiFi and an indoor car p . . .

HOTEL This hotel has 3 floors 57 rooms and 1 suite The establishment has a reception a restaurant and a car park SITUATION This inviting hotel Unterschleissheim is situated in it is located between Munich the airport has good links to the motorway . . .

HOTEL This hotel was built in 1969 has 467 rooms 22 floors 172 single rooms 70 double rooms and 59 suites The establishment has a lobby with a café a trendy cocktail bar a hairdresser's a restaurant a car park for a fee and indoor parking SITUATION . . .

HOTEL This hotel was built in 1910 has 6 floors 113 rooms and 4 suites Some of the establishment facilities on offer are a hairdresser's a lobby bar Geisel's wine bar a restaurant and an indoor car park for a fee SITUATION This rural hotel is betwe . . .

HOTEL This hotel has 5 floors and 167 rooms It has a reception a hairdresser's a bar Pfistermühle the Bavarian restaurant Schuhbeck's the gourmet restaurant an indoor car park for a fee SITUATION This modern hotel is situated in the central area Ho . . .

HOTEL This urban hotel was built in 1900 has 5 floors 97 rooms 38 single rooms 18 double rooms and 1 suite The establishment boasts a conference room a cosy bar a non-smoking area and an indoor car park for a fee SITUATION This hotel is in the city . . .

HOTEL This urban hotel was opened in 1897 has 56 rooms 4 floors a bar and a reception SITUATION It is situated 500 metres away from a public transport stop ROOM All the rooms have a bathroom a direct line telephone a hairdryer and a safety deposi . . .

HOTEL This contemporary hotel has 7 floors 182 rooms and 5 suites In the entrance you can find a lobby with a reception and lifts The establishment has a bar and Bodega del Sol the international restaurant It also has internet an indoor car park a te . . .

HOTEL This hotel has 7 floors and 349 rooms In the establishment entrance guests will find a lobby with a reception a café and shops The establishment boasts Champions the bar a restaurant 6 conference rooms and an indoor car park for a fee SITUATI . . .

HOTEL This contemporary building was opened in 1994 and has 70 rooms The establishment boasts a café an events room WiFi and a car park SITUATION This hotel is in Munich city centre Is situated in a pedestrian zone 2 minutes away there is a public t . . .

HOTEL This classic contemporary style hotel has 381 standard rooms 29 suites and 8 floors In the entrance guests are offered a lobby with a reception The establishment has a bar a terrace a restaurant a car park and an indoor car park for a fee SITU . . .