Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartments Natali


Descriere

APARTAMENTOS: Estos apartamentos independientes ofrecen conexión WiFi gratuita, TV de pantalla plana y balcón. Los modernos apartamentos se han decorado de forma individual con suelo de parquet y colores neutros. Tienen lavadora, zona de estar con sofá y zona de comedor. El Apartments Natali dispone de cocina totalmente equipada con lavavajillas. Además, se encuentra a 500 metros de diversos restaurantes y cafeterías. SITUACIÓN: En diferentes lugares del centro de la ciudad de Minsk. Los alojamientos del Apartments Natali están a 250 metros de la estación de metro de Ploshchad Yakuba Kolasa. Se sitúan a solo 500 metros de la plaza de la Victoria y del parque Gorky. Se halla a 5 km de la estación central de Minsk y a 26 km del aeropuerto de Minsk. INSTALACIONES: El establecimiento proporciona un servicio de traslado por un suplemento.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Covered swimming pool
Beauty salon
Room service
Hairdryer
Total number of rooms
Air-conditioning
Internet access
Air-conditioning in communal areas
Safe
Change machine
Casino
24 hour reception service
Bathtub
Bathroom
Washing machine
Microwaves
Balcony
Kitchen
Lift
Family rooms
Check-in / private check-out
Check-in and express check-out
Airport transfer (for a fee)
Wardrobe
Free bathroom amenities
WC
Heating
Satellite TV channels
Ironing equipment
Refrigerator
Kettle
Dishwasher
Iron
Flatscreen TV
Kitchen utensils
Designer hotel
Cash machine
Free parking
Free WiFi connection
Dry-cleaning service
Ironing service
Transfer service (for a fee)
Bath robe
Slippers
Oven
Wedding suite
Rent a bike
Nightclub

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.