Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gangehi Island Resort (Nort Ari Atoll)


Descriere

Gangehi Island Resort se află în nordul atolului North Ari și are școală de scufundări, spa și un banc lung de nisip. Oferă camere situate deasupra apei, pe plajă sau în grădinile tropical.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități nautice. Pot fi organizate excursii de snorkelling şi de pescuit, iar oaspeții au la dispoziție și canoe. De asemenea, complexul oferă ședințe de yoga în aer liber.

Alte facilități includ centrul spa Ginger, cu masaje ayurvedice şi tradiţionale. De asemenea, aveți la dispoziție un centru de scufundări cu personal calificat, sală de gimnastică bine utilată, teren de volei de plajă și o bibliotecă cu cărți și DVD-uri. Complexul are și propriul biolog marin.

Camerele oferă verande spaţioase, aer condiţionat, ventilator de tavan, frigider şi cutie de valori. Băile includ duş cu apă caldă şi rece.

Gangehi Island Resort este înconjurat de recife de corali și se află la aproximativ 25 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional din Malé. Este situat la 15 minute de mers cu barca de Gangehi Kandu, un loc spectaculos pentru scufundări.

Restaurantul Veli serveşte bufete cu mâncăruri internaţionale, inclusiv preparate italiene, asiatice şi vegetariene. Barul are vedere panoramică la mare şi oferă cocteiluri şi vinuri.

Web: www.gangehi,com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
TV
Sala de fitness
Room Service
camere de familie
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.