Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon (North Ari Atoll)


Descriere

Situat într-un peisaj insular magnific pe atolul Alifu Alifu, Chaaya Reef Ellaidhoo oferă cazare confortabilă, cu facilităţi de lux. Înconjurat de palmieri şi plaje albe, acesta are o piscină infinită şi un centru de fitness.

De la Aeroportul Internaţional Male puteţi ajunge la Chaaya Reef Ellaidhoo cu un hidroavion sau cu o barcă cu motor. Călătoria cu hidroavionul durează 25 de minute, iar cea cu barca cu motor 1 oră şi jumătate.

Spaţioase şi luminoase, camerele de la Chaaya Reef Ellaidhoo oferă o zonă de relaxare confortabilă cu canapea şi privelişti frumoase ale oceanului. Televizorul este dotat cu canale prin cablu şi prin satelit, iar baia este parţial în aer liber şi beneficiază de apă desalinizată.

La Azmaara Spa, care oferă săli de tratament private şi tratamente relaxante de masaj, oaspeţii se vor simţi răsfăţaţi. Pentru amatorii de aventură, hotelul organizează zilnic excursii de scufundări în zona recifelor spectaculoase din atolul Ari Nord.

Restaurantul Madi oferă pe tot parcursul zilei un bufet variat de preparate internaţionale. La barul Iruohsnee vă puteţi bucura de priveliştea asfinţitului savurând cocktailuri tropicale.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Hangnaameedhoo! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.


web: http://www.cinnamonhotels.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
TV
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.