Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHAAYA REEF ELLAIDHO


Descriere

Localizare: Se afla in atolul Nord Ari, pe insula Ellaidhoo, la 42 km de aeroportul Male, transferul realizandu-se cu barca rapida (calatoria dureaza aproximativ 95 minute). Insula are o lungime de 300 metri.
Prezentare generala: Chaaya Reef Ellaidho este un resort de 4 stele, amplasat pe micuta insula Ellaidho, inconjurat de vegetatie exotica si plaje cu nisip fin.
Facilitati: Clientii beneficiaza de restaurantul principal Madi, unde se servesc micul dejun, pranzul si cina. De asemenea, exista un restaurant a la carte Malamathi. Gustarile si bauturile racoritoare, alcoolice si nonalcoolice se pot servi la pool-bar. De asemenea, va puteti rasfata la piscina de care dispune resortul. Internetul este prin wireless in tot resortul, insa este contracost. In ceea ce priveste divertismentul, in fiecare seara exista un program special. Pentru sport si fitness exista multiple variante puse la dispozitia turistilor: (sala fitnes, teren de tenis, squash, volei pe plaja). Contra cost: ski nautic, jet ski, pescuit etc. Pentru wellness exista un centru SPA, unde contra cost se pot face masaje si tratamante speciale de intretinere si infrumusetare.
Camere: Resortul dispune de 112 de camere, dintre care 28 din categoria Superior. Acestea au o suprafata de 52 metri patrati, cu balcon sau terasa. Sunt decorate atat in stil modern, cat si traditional. Beneficiaza de: minibar, cafetiera, seif, televizor, aer conditionat, feon. Vederea este spre gradina.
Capacitatea maxima a camerelor SUNSET BEACH VILLA: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil (2-14,99 ani). In camera dubla se va adauga un singur pat suplimentar.
Pagina web: http://www.cinnamonhotels.com/ChaayaReefEllaidhoo.htm


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.