Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES


Descriere

Atmosphere Kanifushi Maldives este NOU deschis in decembrie 2013 si se situeaza in atolul spectaculos Lhaviyani, la 30 de minute de zbor cu hidroavionul de Aeroportul International din Male. Este recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor cu unul sau doi copii pana la varsta de 15 ani. www.atmosphere-kanifushi.comSite hotel
https://atmosphere-kanifushi.com

Drinks & food
Hotelul dispune de 4 restaurante si 2 baruri, oferind atat preparate locale cat si internationale. Restaurantul Liquid ofera preparate din bucataria internationala, Teppanyaki Grill ofera turistilor doar preparate vegetariene, Just Veg, restaurant si bar serveste preparate usoare in timpul zilei si preparate cu specific asiatic si mediteraneean. Restaurantul Spice este dedicat in special servirii cinei, iar Sunset este barul principal aflat la piscina ce ofera variate cocktailuri, vinuri si alte tipuri de bauturi alcoolice. Conceptul de All Inclusive include: Bufet mic dejun, dejunul si cina in restaurantul principal si un singur meniu „Fine dining) pentru cina, cu rezervare, o singura data pe saptamana la un restaurant cu specific (a la carte). Gustari la barul de la piscina si la coffee shop, selectie de bauturi racoritoare, ceai, cafea, bauturi alcoolice inclusiv vine, spumant, spirtoase si cocktail-uri, servite la pahar, intre orele 09.30 – 00.30. Dupa-amiaza ceai, cafea si gustari, bauturi din minibar: racoritoare, bere, vin. O singura excursie ”Sunset Fishing” de persoana pe saptamana, cu rezervare.

Sport si divertisment
Atmosphere Kanifushi Maldives ofera modalitati diverse de petrecere a timpului liber prin intermediul facilitatilor oferite: piscina, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masa, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundari, snorkelling, sporturi nautice, sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness, masaj, cada cu hidromasaj, baie turceasca/baie de aburi, inchirieri biciclete, camera de jocuri, biblioteca, animatori, club de noapte/DJ.

Localizare
Atmosphere Kanifushi Maldives, NOU deschis in decembrie 2013, se afla in atolul spectaculos Lhaviyani si este amplasat in apropierea terminalului de hidroavioane TransMaldivian, la 30 de minute de zbor de Aeroportul International din Male.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Welcome kit
Turndown service
Bathroom amenities
Porter service
Transfer service
Airport
Wired internet
Volleyball
24h security
Voltage adaptor
Beach volleyball
Queen size bed
Extra beds
Sofa-bed
WiFi
Facilities with disabled access
Disabled people
Smoking rooms
Safe
Jet-skis
Banana boat
Double beds
Supermarket
Motor boat
Mini-fridge
Villas
Coffee machine/teapot
Fan
Desk
Newspapers
Wake-up service
WiFi connection
Slippers
Medical service
Single rooms
Visa Card
Bathroom with disabled access
Resort
Diving
Parking
Garage
Central air-conditioning
Hairdryer
Double rooms
Mobile phone network signal available
Laundry service
King size bed
Carpetted
TV
Year of construction
American Express
Satellite TV channels
Satellite/cable TV
Landscaped area
24 hour reception service
Room service
Minibar
Lounge
Internet access
Change machine
Gymnasium
Shops
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.