Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel 4* Madrid - Barcelona


Descriere

Atracții :

Barcelona

Capitala Cataluniei, Barcelona este unul dintre marile centre culturale ale Europei, iar locuitorii orasului iradiaza o prosperitate, o incredere si un rafinament care nu mai pot fi regasite nicaieri in Spania.

Ce au in comun Picasso, Gaudi si Dali? Au locuit si au creat in Barcelona, iar daca esti suficient de deschis, te poti impregna cu o „bucatica de creativitate” daca mergi acolo. Pentru multi vizitatori ai orasului, Barcelona se confunda cu arhitectura unica a lui Gaudi. La un an dupa inceperea lucrarilor la o biserica neogotica, Gaudi e insarcinat sa o finalizeze. El schimba toate planurile si prelungeste termenele pe masura ce avansa santierul. Aceasta urma sa fie Sagrada Familia, in care Gaudi a investit cam tot ce avea, in proiect (ultimii 16 ani din viata si toti banii castigati), lasandu-le barcelonezilor o constructie unicat si datoria morala de a o finaliza.

Muntele si Manastirea Montserrat

Muntele sfintit Montserrat, format din gresie, se afla la mai putin de 50 km de Barcelona si se poate ajunge de-a lungul unui drum spectaculos pe valea raului Llobregat. Deopotriva loc de pelerinaj si rai al cataratorilor si mountainbike-rilor, locul are o frumusete naturala deosebita. Stancile dezgolite se imbina perfect cu lacasul de cult si impreuna dau senzatia de austeritate si pace.

Zaragoza

In Zaragoza vei gasi bulevarde si piete largi, o viata comerciala dinamica si un labirint de stradute intunecate. Extraordinarul amestesc de stiluri cuprinde pe cel original, gotic si baroc , impodobil in stil spaniol.

Madrid

Capitala tarii si cel mai mare oras din Spania, Madrid s-a dezvoltat in ceea ce priveste avangardismul si stilul, pe fondul unei cresteri a afacerilor si a infloririi galeriilor de arta. Identitatea culturala a Madridului s-a impus in constiinta mondiala datorita proiectelor culturale ambitioase din cadrul itinerariului Paseo del Arte – „kilometrul de muzeu”. Orasul este cosmopolit, cu mancare excelenta, moda si viata de noapte.

El Escorial

Este manastirea-palat a lui Filip al II-lea, acum un loc popular pentru excursionistii madrileni. Regele a vrut ca palatul sa restaureze gloria dinastiei hasburge, dar, in acelasi timp, sa fie si un loc unde sa se poata retrage intr-o existenta mult mai contemplativa decat cea pe care o putea duce in Madrid.

Toledo

Este unul dintre cele mai mare orase istorice din Spania, situat spectaculos pe varful unui deal si inconjurat practic de raul Tajo. Pictorul grec El Greco a trait si pictat in Toledo, lasand o coplesitoare mostenitoare artistica.

Aranjuez

Aranjuez este un oras regal cu gradini nesfarsite, pacuri umbroase, marginite de raurile Tajo si Jarama, o arena veche de 200 de ani si doua resedinte regale de lux. Orasul ti-ar putea aminti de palatul regal francez de la Versailles, de langa Paris.

Segovia

Segovia este unul dintre cele mai seducatoare orase din nordul Spaniei. In plus fata de monumentele care au inclus acest oras in Patrimoniul Mondial Unesco, Segovia are o viata culturala bogata si o gastronomie bazata pe carne si vanat, pregatita in cuptoare incapatoare de caramaida.


Excursii gratuite:

Barcelona - city tour!

Tur panoramic de oras, cu trecerea in revista a urmatoarelor obiective turistice din Barcelona: Cartierul Gotic, Catedrala, Plaza Sant Jaume, Villa Olimpica, Stadionul Olimpic, Montjuic.

Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

Zaragoza

Istoria Zaragozei o vom intalni la Forumul Roman, aflat in fata Catedralei La Seo, care domina capatul estic al orasului. Gigantul edificiu a cunoscut importante lucrari de restaurare, iar interiorul sau este stralucitor. O alta catedrala importanta este Basilica St. Maria del Pila, construita pe locul in care se presupune ca Fecioara Maria i-a aparut Apostolului Iacob, in anul 40, cand acesta se indrepta spre Compostela.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

Program cazari

Date de plecare

Program

11.10, 13.10, 29.03, 03.04, 17.04, 26.04, 01.05, 10.05, 15.05, 24.05, 29.05

Bucuresti – Madrid – Barcelona – Bucuresti

4 nopti Madrid + 3 nopti Barcelona

12.10, 14.10, 30.03, 04.04, 18.04, 27.04, 02.05, 11.05, 16.05, 25.05, 30.05

Bucuresti – Madrid – Barcelona – Bucuresti

3 nopti Madrid + 4 nopti Barcelona

03.10, 06.10, 18.10, 20.10, 05.04, 19.04, 24.04, 03.05, 08.05, 17.05, 22.05, 31.05

Bucuresti – Barcelona – Madrid – Bucuresti

4 nopti Barcelona + 3 nopti Madrid

04.10, 07.10, 19.10, 21.10, 06.04, 20.04, 25.04, 04.05, 09.05, 18.05, 23.05

Bucuresti – Barcelona – Madrid – Bucuresti

3 nopti Barcelona + 4 nopti Madrid

TARIFUL INCLUDE :

· Transport avion

· 7 nopţi cazare la hotel de 4*

· Mic dejun si cina cu 1 pahar de apa si vin la masa

· Transfer aeroport-hotel-aeroport

· Transport autocar Barcelona-Madrid si Madrid-Barcelona

· 1/2 zi excursie optionala (Barcelona)

· Asistenta turística pentru intreaga perioada

· Taxele de aeroport 95 euro/persoana

 *Supliment pentru plecările din datele de 2.04 și 3.04. (Sărbătorile de Paște, suplimentul nu include masă festivă).

Tariful nu include :

· Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno

· Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)

· Mesele de prânz

· Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale.



Hotel Elegance Getafe4* (Los Ángeles Hotel 4*sau similar 4*)

 Localizare

Hotelul este situat în Getafe, la o plimbare cu mașina de aproximativ 25 min. de centrul orașului Madrid. Elegance

Getafe se află situat în cartierul de afaceri La Carpetania. Aeroportul International Madrid- Barajas se găsește la o

distanță de 25 km față de hotel.

 Facilități camere

Camerele hotelului sunt elegante și confortabile și dispun de TV cu canale prin satelit, minibar, seif, baie privată cu

duș sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă, birou, aer condiționat.

 Facilități hotel

Hotelul Elegance Getafe pune la dispoziția oaspeților internet wifi gratuit in zonele comune, parcare, restaurant, bar,

terasă, recepție deschisă nonstop, room service, seif, lift, aer condiționat, cameră de bagaje, săli de conferință și

petreceri.

Hotel Luna Club 4* (sau similar 4*)

 Localizare Hotelul este situat la nord de Barcelona, într-o zonă liniștită, între stațiunile Santa Susanna și Malgrat de Mar. Luna Club se află la doar 250 de metri de plaja din Malgrat de Mar și la aproximativ 5 min. de mers cu mașina de centrul orașului.

 Facilități camere Camerele hotelului dispun de internet wifi, balcon mobilat, aer condiționat, telefon, frigider, baie proprie, articole de toaletă, uscător de păr, TV LCD cu canale prin satelit, seif (cost suplimentar), birou.

 Facilități hotel Hotelul Luna Club ofera internet prin cablu (contra-cost), sală de internet, piscină interioară și exterioară cu apă sărată, restaurant, bar, spălătorie, aer condiționat, recepție deschisă nonstop, personal multilingv, servicii de înfrumusețare, cafenea, terasă pe acoperiș, centru de fitness, asistență medicală, facilități de spa și masaj, room service și gradină, dar și loc de joacă și sală de jocuri pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.