Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel 4*

   Lisabona, Portugalia


Descriere

Senior Voyage iti propune Portugalia, o destinatia ideala avand o clima blanda si un sezon turistic care dureaza tot anul. Portugalia nu este, cu siguranta, pretentioasa. Cunoscuti ca fiind rezervati, portughezii sunt, de fapt, oameni cordiali, inclinati spre independenta si poligloti – deci cu atat mai multe motive pentru a-i cunoaste.
Atractii :

Lisabona
Ofera un tablou unic de atractii culturale, restaurante excelente si accesibile, strazi laturalnice ireale si aerul sarat al Atlanticului – vei avea sentimentul limpede ca te afli pe marginea Europei. Inima comerciala a Lisabonei se intinde intre doua piete, Praca Doom Petro IV, mult mai cunoscuta ca Rossio, si incantatoarea Praca do Comercio, care are deschidere la rau. Lisabona este considerat orasul celor sapte coline, insa monumentul de pe varful cel mai vizibil este fara nicio indoiala Castelo Sao Jorge. Principalele districte de interes pentru vizitatori sunt centrul Baixei, Chiado, Bairro Alto si Alfama. Catre vest se intinde Belem-ul, un loc care nu trebuie ratat.


Porto
Al doilea oras ca marime al Portugaliei, cu mai mult de un milion de locuitori, Porto se mandreste cu cateva atractii importante aflate pe malul raului. Structura urbana densa a orasului si tesuta inca de pe vremea fenicienilor si romanilor cand Porto era cunoscut drept Cale (cuvantul grecesc pentru „frumos”), adaugandu-se la el, mai tarziu, Portus (port) pentru a deveni PortusCale – de aici originea numelui national.

Cabo da Roca

Localitatea de coasta favorita a Portugaliei, Costa de Estoril, imbratiseaza cel mai vestic punct al Europei Continentale, Cabo da Roca (Capul Roca). Farul din Cabo , din 1846, emite o raza de lumina vizibila de la 42 km de pe mare. Capul Roca este punctul cel mai vestic al Europei Continentale si cel mai aproape de Americi. Privelistile de 360 de grade sunt fantastice, iar o cruce de pe un versant al stancii marcheaza punctul cel mai vestic.

Evora

Unul din orasele care nu trebuie ratate este Evora. Este inconjurat de ziduri masive si incununat de o catedrala care domina casele aflate pe terase neregulate. Labirintul de strazi pavate pare sa nu aiba niciun ritm sau motiv. Dupa fiecare colt se pare ca este un conac, o biserica sau o structura exceptionala. Multe cladiri dateaza din perioada de prosperitate din timpul Renasterii.

Excursii gratuite:

Lisabona panoramic

Vizita panoramica a unuia dintre cele mai vechi orase din lume.Este plasata pe coasta de vest, la Oceanul Atlantic, unde raul Tejo, se varsa in ocean. Inima orasului este „Baixa” sau "Orasul de Jos", zona unde se afla Castelul Sao Jorge si Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orasului este Alfama, aproape de raul Tejo.

Sintra si Cabo da Roca

Aceasta excursie va incepe cu vizita Orasului Cabo de la Roca. O cruce de pe un versant al stancii marcheaza punctul cel mai vestic. Aici un mic birou de turism elibereaza certificate care atesta ca ai atins cel mai vestic punct al Europei. Sintra, un oras frumos la poalele muntilor cu acelasi nume (muntii sunt parte a Parcului Natural Sintra-Cascais), se intinde de-a lungul unui drum care se incolaceste in sus pe deal. Atractia cea mai mare din Sintra este Palacio Nacional de Sintra, ale carui cosuri albe si dominante se ridica inconfundabile deasupra centrului orasului. Tot orasul este clasificat unul dintre locurile care apartin Patrimoniului Universal UNESCO.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE


TARIFUL INCLUDE:

· Transport avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti

· 7 nopţi cazare la hotel de 4*

· Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa

· Transfer aeroport-hotel-aeroport

· Asistenta turística pentru intreaga perioada

· ½ zi excursie optionala inclusa (Tur panoramic Lisabona)

· Taxele de aeroport 125 euro/persoana

Tariful nu include :

· Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno

· Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)

· Mesele de prânz

· Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale

· Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din perioada 20.09-06.10 (inlcusiv) si 23.05-03.06 (inclusiv)



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.