Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cristal Marinha 3*+ / similar


Descriere

Hotelul Cristal Marinha se află în Marinha Grande şi oferă camere moderne, cu aer condiționat și TV prin satelit. Plaja Vieira este la doar 10 minute de mers cu mașina. Există WiFi gratuit.

Camerele includ mobilier modern din lemn și sunt decorate în culori calde. Fiecare cameră are minibar și baie privată cu uscător de păr.

În fiecare dimineaţă, oaspeţii pot savura un mic dejun tip bufet cu cafea proaspăt măcinată. Restaurantul Vitral oferă mâncăruri internaționale, precum și mâncăruri regionale portugheze. De asemenea, puteți lua masa à la carte.

Cristal Marinha oferă recepție deschisă nonstop și lounge confortabil cu TV. De asemenea, există o sală de jocuri cu masă de biliard.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.