Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Beach - Seniori


Descriere

Localizare
Hotelul Palm Beach este localizat ideal, in apropierea aeroportului International Larnaca si centrul orasului, pe plaja privata cu nisip, in mijlocul unor gradini exotice. Hotelul a fost renovat si ofera facilitati si servicii de 5*

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele faciliati: coffee shop, restaurante a la carte cu specific international, traditional cipriot, mediteranean, lounge bar, piano bar, beach bar, pool bar, sala de conferinte, teren de tenis, teren de squash, masa de tenis, piscina semi-olimpica exterioara, piscina interioara incalzita in timpul iernii, lagoon pool, centru pentru activitati sportive precum scuba diving, windsurfing, water skiing, paragliding, sailing, piscina si loc de joaca pentru copii, centru wellness cu o gama larga de masaje si tratamente, sauna, Jacuzzi, bai de aburi, solar.

Tipuri de camere
-> Garden view room
-> Superior Garden view room
-> Sea view room
-> Superior Sea view room
-> Garden studio bungalow
-> Royal Suite
-> Ambassador Suite
-> Presidential Suite

Dotari camere
Hotelul detine 228 de camere decorate cu mobilier contemporan si dotate cu facilitati moderne.

Important!
- Grup minim de participani: 25 de persoane (seniori)
- Varsta minima: 55 de ani
- In timpul excuriilor, pranzul nu este inclus
- Copii dupa buletine sau pasapoarte trimise la data inscrierii

EXCURSII INCLUSE IN PROGRAM
1. Traditii Cipriote: Satul Omodos si Manastirea Kykkos
Poti vedea intr-o singura zi ceea ce alti turisti vad intr-o saptamana! O experienta de neuitat in care vei descoperi Muntii Troodos, inima verde a Ciprului, sate traditionale si locuri sfinte. Prima oprire va fi intr-unul dintre cele mai frumoase sate de pe insula, Omodos, renumit pentru arhitectura locala si colectia de vinuri. Omodos este un sat pitoresc cu case de piatra, stradute pietruite pline cu flori, oameni foarte primitori. De-a lungul anilor si-a pastrat identitatea si obiceiurile. Aici vom degusta unul dintre vinurile traditionale din Cipru, Comandaria si tuica locala, asa numita Zivania si vom vizita impreuna Manastirea Sfintei Cruci (un fragment din sfoara cu care Iisus Hristos a fost legat la maini in timpul crucificarii si moastele Sf. Filip). Urmatoarea oprire va fi la Kykkos, cea mai mare si totodata cea mai importanta si bogata manastire din Cipru (mozaicuri auriteicoane anticerelicve religioase adecvate), total diferita de toate manastirile vazute pana acum. Aici ne vom ruga la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului cu pruncul Iisus, capodopera pictata de catre Apostolul Luca si binecuvantata de Fecioara Maria.
2. Istorie si Mitologie: Limassol si Paphos
Calca pe urmele zeilor, intr-o calatorie plina de legende si istorie la tarmul Mediteranei! Retraieste timpurile antice admirand teatre, case si basilici romane, mozaicuri vechi, pline de mister. Prima oprire va fi in Limassol, al doilea oras ca importanta dupa Nicosia. Vom face o oprire in centrul vechi al orasului, pentru a admira Marina si locurile pe unde, odata, a calcat Richard Inima de Leu. Urmeaza o oprire intr-o livada de portocali, pentru a degusta o limonada si fructe abia culese din copac. Vom face si un scurt popas la Petra tou Romiou - Locul de nastere al Afroditei. Legenda spune ca aici s-ar fi nascut, din spuma marii, zeita frumusetii, pasind pentru prima data pe nisipul cald al Ciprului. Localnicii sunt gata sa jure ca daca cineva inoata in jurul pietrei de 3 ori intinereste cu 10 ani. Vom ajunge pana in Paphos, in vestul tarii, singurul oras din Cipru inclus in totalitate in Patrimoniul UNESCO, datorita numeroaselor vestigii descoperite aici. Paphos a fost prima capitala a Ciprului, locul unde apostolii Pavel si Varnavas au propovaduit crestinismul in anul 45 iar in anul acesta este capitala culturala a Europei. Vom admira casa lui Dionisos cu faimoasele sale mozaicuri care au fost descoperite accidental in 1962, acestea dateaza din anul 300 i.H. si prezinta scene mitologice din viata celebrului zeu al vinului si nu numai.
3. Farmecul Capitalei: Nicosia si Lefkara
Descopera singura capitala europeana divizata, o incursiune unica in teritoriul unde traditia orientala se intalneste cu lumea greaca. Prima oprire va fi la biserica Sf. Lazar din Larnaca, aici aflandu-se moastele Sfantului si mormantul unde acesta a fost ingropat a doua oara dupa ce a fost inviat de Iisus Hristos. De aici vom pleca mai departe catre pitorescul sat Lefkara, renumit pentru arhitectura venetiana, broderiile facute de localnice si bijuteriile din argint. Ne vom plimba pe stradutele pline cu flori pana la biserica satului, biserica ce pastreaza un mic fragment din crucea pe care a fost rastignit Mantuitorul. Drumul ne va conduce in Nicosia, singurul oras divizat, capitala atat pentru partea greaca cat si pentru partea turca a acestui oras. Vom trece pe langa poarta Famagusta si Monumentul Libertatii, iar prima oprire din oras va fi la Catedrala Sf Ioan Evanghelistul, dedicata celui ce a fost cel mai iubit dintre apostolii lui Iisus. Langa biserica se afla Palatul Arhiepiscopal, resedinta lui Makarios cat tip acesta a fost presedinte. Urmeaza o plimbare in celebrul cartier din centrul orasului, numit Laiki Yitonia , despre care se spune ca este paradisul cumparaturilor - o zona pietonala, restaurata, cu foarte multe cladiri vechi ce redau un aer boem, plina cu magazine pentru toate gusturile. Vom face un popas in piata Elefteria de unde veti avea timp liber pentru a va plimba sau pentru a face cumparaturi. Optional in Nicosia se poate trece asa numita Linie verde, diviziunea politica intre Cipru si partea turca, iar individual puteti alege sa vizitati catedrala Sf Sofia, transformata astazi in moschee, sau renumitul Buyuk Han.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.