Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIS GARDENS APARTMENTS & VILLAS


Descriere

Atlantis Gardens oferă o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness, precum și unități de cazare cu aer condiționat în Mazotos, la 3 minute de mers pe jos de plaja Petuntas Mazotos. Această proprietate situată pe malul mării oferă acces la o terasă și parcare privată gratuită. Oaspeții pot folosi locul de joacă pentru copii sau piscina sezonieră în aer liber, sau se pot bucura de vedere la grădină și la curtea interioară. Dispunând de o bucătărie bine echipată cu mașină de spălat vase și cuptor, fiecare unitate are, de asemenea, un seif, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilități de călcat, un birou și o zonă de relaxare cu o canapea. Toate camerele au o mașină de cafea, o baie privată și acces gratuit la internet WiFi, iar unele camere includ un balcon, iar altele au vedere la mare. La complexul de apartamente, unitățile au lenjerie de pat și prosoape. Există un snack bar, iar prânzurile la pachet sunt, de asemenea, disponibile. De asemenea, la apartament este disponibilă o piscină pentru copii, iar oaspeții se pot relaxa în grădină. Plaja Mazotos se află la 2,5 km de Atlantis Gardens, iar Lacul Sărat din Larnaca este la 12 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Larnaca, situat la 9,3 km de cazare, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer plătit de la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.