Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ART AND WINE STUDIOS AND APTS

   Larnaca, Cipru


Descriere

Situat în zona comercială din Larnaca, la mai puţin de 120 de metri de mare, Art & Wine Studios and Apartments oferă unităţi de cazare elegante, decorate cu picturi ale unor artişti renumiţi, precum şi un bar de vin pe acoperiş. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Fiecare unitate este dedicată unui anumit artist şi conţine 3 dintre cele mai faimoase opere ale sale. Unităţile includ un TV cu ecran plat, un uscător de păr şi o chicinetă bine utilată, cu frigider, aparat de cafea, ceainic, cuptor cu microunde şi prăjitor de pâine. Oaspeţii pot beneficia şi de room service.

Proprietarul Art & Wine Studios and Apartments este un somelier certificat şi vă poate ghida printr-o selecţie largă de vinuri, care pot fi însoţite de un platou cu brânzeturi sau de un trabuc cubanez. Vă puteţi bucura de degustări gratuite de vin pe terasa de pe acoperiş, cel puţin o dată pe săptămână. În plus, aveţi la dispoziţie şezlonguri şi o cadă cu hidromasaj.

Proprietatea asigură ghiduri pe hârtie şi în format electronic, în 4 limbi diferite. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.