Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTMENT 401 CAMELIA COURT

   Larnaca, Cipru


Descriere

Apartment 401 Camelia Court oferă cazare în orașul Larnaca, la 1,2 km de Biserica Sfântul Lazăr și Muzeul Bizantin Agios Lazaros. Apartamentul se află la 1,3 km de Piața Agios Lazaros. Parcarea privată este gratuită.

Unitatea are zonă de relaxare, zonă de luat masa şi bucătărie utilată cu cuptor şi cuptor cu microunde. În acest apartament există prosoape și lenjerie de pat. Apartment 401 Camelia Court oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Promenada și plaja Finikoudes sunt la 1,5 km de Apartment 401 Camelia Court. Aeroportul Internaţional Larnaca este situat la 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.