Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Kuala Lumpur Malaezia

Prezentare Kuala Lumpur Malaezia

Citeste mai mult

Prezentare Kuala Lumpur Malaezia


Kuala Lumpur tradus ca: "confluența noroioasă", "estuar noroios" și orașul "noroios"; este capitala și cel mai mare oraș din Malaezia. Orașul propriu-zis, care ocupă o suprafață de 243 km², are o populație estimată de 1,627,172 în 2010. Marele Kuala Lumpur, de asemenea, cunoscut sub numele de Valea Klang, este o aglomerare urbană de 7,2 milioane. Aceasta este cea mai rapidă creștere în regiunea metropolitană a țării, în termeni de populație și economie.Kuala Lumpur este un mix intre modernul malayesian, indi si cultura chineza. Printre casele inalte se afla gradini frumos mirositoare, iar langa cluburi (aproape toate sunt pe Ramlee Road) se gasesc moschei si temple.

Bitang Walk, artera principala de promenada a orasului, cu numeroase mall-uri (sunt deschise de la 10.00 - 22.00), baruri si restaurante.

Daca urci in " Petronas Twin Towers " (452 m inaltime) construite in anul 1996, sunt inca cea mai inalta constructie din lume. - cele mai frumoase turnuri gemene din lume, ai o privire de ansamblu asupra orasului. La ora 8 dimineata intrarea e gratis!
Este un oras modern, plin de agitatie, cu peste un milion de locuitori. KL - cu aceasta prescurtare este in general cunoscut - poate parea la prima vedere doar un alt oras asiatic modern, cu zgarie-nori impresionanti. Turnul telecomunicatiilor, cu design islamic, atinge inaltimea de 421 m. Si totusi s-a pastrat in acest oras ceva din spiritul colonial, un parfum de demult ce emana din cladirile din centru, din vibrantul Chinatown sau din districtul cunoscut drept Mica Indie.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 473 hoteluri