Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADAHAN ISTANBUL


Descriere

Adahan Istanbul se află într-o clădire frumos restaurată şi oferă o terasă cu vedere la districtul istoric Galata şi camere fermecătoare, cu interioare unice. Turnul Galata este la doar 5 minute de mers pe jos.

Toate camerele moderne de la Adahan Istanbul au tavan înalt, podea din lemn de esenţă tare şi mobilier din lemn făcut la comandă. Facilitățile moderne includ TV LCD, aer condiționat și WiFi gratuit. Unele camere au vedere la Galata sau la Cornul de Aur.

Cachi, restaurantul cu terasă al hotelului Adahan, este situat la ultimul etaj şi servește un mic dejun tip bufet și un meniu à la carte pentru prânz și cină. Oaspeţii pot savura mâncăruri turcești și preparate internaționale. Barul oferă o varietate de băuturi pe tot parcursul zilei.

Animatul Bulevard Istiklal, cu numeroase restaurante, cafenele, baruri, magazine şi galerii de artă, este la 150 de metri. Piața Taksim se află la 1,5 km de proprietate. Aeroportul Ataturk este situat la aproximativ 18 km.

Beyoglu este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, gastronomie și plimbări în oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wheelchair accessible
Historic hotel
Designer hotel
Bed and breakfast
Tourist area
Disco/Nightclub
Ideal hotel for families
Café
Medical service
Bars/Pubs
À la carte dinner menu
Non-smoking area in the restaurant
Romantic hotel
Business hotel
Year of the last refurbishment
Disabled rooms
Hairdryer
Direct line telephone
Cloakroom
Laundry service
Safe
City hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Room service
Internet access

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.