Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Cartago


Descriere

Cu vedere la Golful San Miguel din Ibiza, Club Cartago este un complex all inclusive situat pe plajă. Oferă o piscină în aer liber și un restaurant pe acoperiș, cu vedere spectaculoasă la mare.

Hotelul are o sală de fitness, o saună și activități precum volei, tenis, ciclism și biliard. Există un program de divertisment excelent, cu spectacole profesioniste variate.

Cu balcon privat, toate camerele complexului Cartago sunt dotate cu aer condiționat și baie privată. De la recepția cu program nonstop, oaspeții pot să închirieze prosoape de plajă, cărucioare și echipament de sterilizare pentru biberoane.

Complexul include diverse restaurante care servesc mâncăruri chinezești și americane, precum și 1 bar de tapas și 2 baruri la piscină. Este disponibil și un bar de cocktail cu vedere panoramică. Oaspeții pot vizita orașul Ibiza cu autobuzul sau cu taxiurile care au stație la doar 20 de metri de hotel.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.