Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bless Hotel Ibiza


Descriere



Descriere

Hotelul isi intampina oaspetii cu un nou concept de lux si stil de viata, imbinand filosofia hedonista a lui Epicur si eleganta lui Coco Chanel.
 

Localizare

Hotelul este localizat in Playa Cala Nova la 24 km de orasul Ibiza. La 600 m de hotel se afla o statie de autobuz.

Facilitati hotel

Hotelul a beneficiat de renovare in anul 2019.
Oaspetii pot opta pentru room only sau mic dejun (bufet sau a la carte). Toate bauturile sunt contra cost. Hotelul dispune de 2 restaurante: restaurantul gourmet "Etxeko Ibiza" (bucatarie mediteraneana, spaniola, preparate din peste, mancaruri la gratar, alimente organice, tip a la carte, este necesara imbracaminte adecvata) si restaurantul gourmet "Salao" (bucatarie mediteraneana, alimente organice, tip a la carte). Oaspetii se pot relaxa la cele 3 baruri: lounge bar "Epic-Infinity Lounge" (contra cost), bar la piscina "Llum Pool Bar" si lobby bar "Tris-Vermuteria & Bar" (contra cost).
Activitati de petrecere a timpului liber: centru de fitness, pilates, yoga, centru wellness/spa "Magness Soulful Spa" cu suprafata de 900 mp (program zilnic 10:00-21:00), 3 piscine
Plaja este cu nisip, se ajunge la plaja parcurgand mai multe scari, iar sezlongurile sunt contra cost.
Taxa turistica se plateste local si este de 4 EUR/zi/persoana.
Wifi-ul este gratuit in intreg complexul.
 

Website

https://www.blesscollectionhotels.com/en/ibiza/bless-hotel-ibiza

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.