Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chelsea Hotel


Descriere

距尖沙咀站G出口,步行约3分钟;距尖东站N1出口,步行约1分钟;  酒店位于尖沙咀商业心脏地带,K11购物商场对面,休闲、购物十分便利。【前往酒店】:-由西铁线尖东站N1出口出即至酒店;-由港铁尖沙咀站G(N1)出口出,步行约5分钟可达酒店;-由中港客运码头,步行约15-20分钟可达酒店;-由天星码头,步行约10-15分钟可达酒店;-距离香港国际机场34公里,乘坐出租车约50分钟;或由机场乘坐机场快线至九龙站下,换乘K3免费巴士至金域假日酒店下,步行约5分钟可达酒店。【酒店周边信息】:-至星光大道,步行约10分钟;-至海港城,步行约15分钟;-距离香港迪士尼公园28公里,乘坐出租车约50分钟。 Tarjetas aceptadas:

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Concierge service
Free WiFi connection
WC
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Luggage storage
Telephone
Flatscreen TV
Bathtub
TV
Hairdryer
Lift
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Lounge
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.